Visas NVO

"Zemnieku saeima" aicina algot profesionālus lauksaimnieku interešu lobijus

AgroPols
06.10.2011

"Lai sasniegtu rezultātu, lauksaimnieku cīņai par vienlīdzīgu lauksaimniecības politiku jābūt profesionālai. Jābūt vienotai profesionālai komandai, kas darbojas šī mērķa sasniegšanai. Tas ir milzīgs darbs, kas prasa gan cilvēkresursus, gan finansiālos izdevumus, tādēļ prasām gan valsts ierēdņu, gan Eiroparlamenta deputātu atbalstu šai cīņā," biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja ZSA valdes priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja.

Viņa gan pagaidām nevar nosaukt summu, kas būtu nepieciešama profesionāļu algošanai, kā arī personas, kurām uzticētu zemnieku interešu aizstāvību, pēc tam pieprasot attiecīgu rezultātu.

"Šīs ieceres īstenošanā jāiesaistās arī pašiem lauksaimniekiem, jo tieši viņi var būt ieguvēji. Šodien ieguldīts lats cīņā par taisnīgiem tiešmaksājumiem var atmaksāties vairākkārtīgi. ZSA ir nākusi ar iniciatīvu profesionāli cīnīties par lauksaimnieku interesēm, tomēr konkrēts lēmums un konkrēta rīcība var sekot, ja paši lauksaimnieki iniciatīvu atbalstīs un iesaistīsies," sacīja Dzelzkalēja.

Sk. arī rakstu http://www.agropols.lv/?menu=27&newsid=95004

AgroPols

x

Paroles atgadināšana