Mskj

Bellingcat pēta vēl vismaz 3 ļaužu indēšanas iespējamību: Vladimirs Karamurza, Timurs Kuaševs, Ņikita Isajevs

Anderss Beverens, AgroPols
05.01.2021

Bellingcat pēta vēl vismaz 3 ļaužu indēšanas iespējamību tās pašas grupas spēkiem. Vladimirs Karamurza, Timurs Kuaševs, Ņikita Isajevs
 
Bet tas vēl ir procesā...
Pašlaik Grozevs publiski atzinis 3 personu vārdus.
Bet visticamāk, tas vēl ne tuvu nav viss.
 
No RUlandes valdošo aprindu puses šajā sakarībā nav citas ziņas, kā senais un vienīgais FDD preses paziņojums, ka šī izmeklēšana ir apmelojoša un provokatīva ar uzdevumu nomelnot FDD. Un Kremlis ar D.Peskova muti šo pozīciju publiski atbalstīja. Citas rīcības un pozīcijas nav!!!
 
Bet tādas tiesas, kur šo lietu varētu iesniegt izskatīšanai, pasaulē praktiski nav. Jo RUlandei ir veto tiesības ANO Drošības padomē. Tāpat kā MH-17 gadījumā.
 
Par Vladimira Karamurzas indēšanas faktu zina jau sen. Laimīgā kārtā viņš izdzīvoja. Viņš joprojām ir Borisa Ņemcova fonda priekšsēdētājs. 2015. un 2017. gadā viņš pārdzīvoja divas saindēšanās, kurās viņam tika diagnosticēta "nenoteiktas vielas toksiska iedarbība". KaraMurza toreiz paziņoja, ka saindēšanās tika veiktas viņa opozīcijas politiskās darbības dēļ.
 
Jaunums ir Timura Kuaševa nāve. Viņš bija žurnālists un cilvēktiesību aktīvists no Kabardas- Balkārijas. Viņu atrada mirušu 2014. gada augustā. Izmeklēšanas komiteja par Kuaševa nāves cēloni nosauca akūtu koronāro mazspēju. Bet radinieki uzskatīja, ka viņš varēja būt saindēts. Viņi stāstīja, ka uz Kuaševa ķermeņa atrasta injekcijas dūriena pazīme.
 
Un par Ņikitas Isajeva iespējamo indēšanu publisku ziņu līdz šim vispār nebija, kaut savās agrākajās piezīmēs jau vairākkārt es to pieminēju kā reālu iespēju uz ANAVALa gadījuma fona.
Tiesību zinātņu doktors, Laikmetīgās ekonomikas institūta dibinātājs, sociālās un politiskās kustības "Jaunā Krievija" vadītājs.
Faktiski, pēc Borisa Ņemcova nogalināšanas un miljardiera Mihaila Prohorova dīla ar aktuālā prezidenta aprindām (iespējama ne ļoti smuka vienošanās: biznesa saglabāšana pret atkāpšanos no politiskās darbības) vienīgais reālais labēji demokrātiskās opozīcijas virzošais intelektuālais spēks Viņš nomira 2019. gada novembrī vilcienā Tambova-Maskava. Cilvēki no Isajeva apkārtnes par iespējamo viņa nāves cēloni toreiz nosauca sirds problēmas.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana