Mskj

Kāpēc Mskjā pārskatāmā nākotnē nekas nevar mainīties. No CAS sprieduma dopinglietā

Anderss Beverens, AgroPols
16.01.2021

Kāpēc Mskjā pārskatāmā nākotnē nekas nevar mainīties.
 
Teicams (ekselents!) RUlandes hibrīdā kara tehnoloģijas IHTAMNET izmantošanas apraksts uz sporta piemēra. Kā karotāji teroristi (Rulandes valsts vara) slēpjas aiz mierīgo iedzīvotāju (sportistu) ķermeņiem.
 
Bez haipa. Tikai kaili fakti, fiksēti Pasaules sporta tiesas sprieduma RUlandes dopinga lietā pilnajā izklāstā, kura publicēšanu, pēc NYT informācijas, Mskja esot centusies nepieļaut.
 
Ar šās valsts režīmu tā starptautiski kaitniecisko un demokrātiskas sabiedrības pastāvēšanu apkarojošās darbības destruktīvo ietekmi var ierobežot tikai 1 veidā - ar valsts ekonomisko blokādi un politisko izolāciju, šīs valsts iedzīvotājiem ļaujot pašiem risināt savas iekšējās lietas un novērtēt savas valsts varas sistēmas spējas nodrošināt saviem iedzīvotājiem labklājības izaugsmi.
 
Šās valsts režīma pastāvēšanas būtība, līdz pat reliģiskai pārliecībai, ir autoritārās varas vertikāles saglabāšana savas valsts iedomātās ortodoksālās izredzētības aizsardzībai. Un parazitēšana uz demokrātisko sabiedrību radīto tehnoloģiju iespēju rēķina.
 
P.S> Šīs valsts sabiedrības ortodoksālo būtību un principiālo nespēju (un pat nevēlēšanos) atzīt savas kļūdas raksturo arī tā sauktās Kristus dzimšanas svinēšanas diena. Valdošā, un sagadīšanās dēļ arī par ortodoksālo sauktā baznīca ir tik atpalikusi savā domāšanas un rīcības adaptēšanas, atbilstīgi sabiedrības jauniegūtām zināšanām, spējā, ka joprojām nav varējusi saprast, ka šo svētku svinēšanas diena ir gadskārtās principā nepareiza - tā šajā datumā ir vien Jūlija kalendārā, ko jau pirms 440 gadiem saprata pārējā kristīgā pasaule.
 
 
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana