Mskj

VFR un Navaļnija lieta

Anderss Beverens, AgroPols
30.11.2020

VFR un Navaļnija lieta. VFR valdība sniedz atbildes deputātiem. It kā savējiem savējiem. It kā...
Citu notikumu gūzmā (ASV un Moldovā prezidenti ievēlēti, Kaukāzā vesels 30 gadu karš izkarots, visā Eiropā jauns lokdauns izveidojies, atkal sarucis naftas tirgus un..., un ...) jau piemirsies, ka augustā Berlīnes klīnikā ieveda no RU evakuēto pēkšņi sasirgušo un komā iekritušo RU blogeri (vai opozīcijas politiķi, kā nu mums labāk patīk), un pēc dažām nedēļām oficiāli tika paziņots, ka vīrs ir saindēts ar kaujas indi. Un VFR lūdza RU paskaidrojumus. Kopš tā brīža sākās stīvēšanās starp RU, kuras izmeklēšanas struktūras visu laiku atteicās ierosināt lietu it kā pierādījumu trūkuma un VFR iestāžu nesadarbošanās dēļ, un VFR, kuras iestādes patiešām attiecās nodot RU struktūrām A.N. biomateriālus un citus savā rīcībā esošos materiālus, bet nododot tos Ķīmisko ieroču aizliegšanas organizācijai. Stīvējās, stīvējās ...
Līdz VFR valdība beidzot sniedz atbildi. Deputātiem. Bet ne no RU parlamenta, kuri arī bija prasītāju rindā. Savējiem deputātiem. No patiesībā visnotaļ savdabīgās partijas "Alternatīva Vācijai", kura bija iesniegusi deputātu pieprasījumu. Ar daudziem jautājumiem.
Interesanti palasīt atbildes un pašus jautājumus. Nez, vai tikai man radās sajūta, ka tie savā saturā un formā nav DE deputātu, bet tomēr RU struktūru sagatavoti jautājumi un nodoti savai meitas struktūrai Berlīnē (gluži kā mūsu Saskaņas partija tepat Rīgā). Sak, ja Jūs nerunājat ar mums tieši, tad stāstiet šādā formātā. 76 jautājumi un 76 atbildes.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana