Mskj

Kremlis ir atbildējis uz 15.oktobrī izziņotajām sankcijām

Anderss Beverens, AgroPols
22.12.2020

Kremlis ir atbildējis.
Atbildējis uz 15.oktobrī izziņotām sankcijām.
 
Atbilde publicēta šodien, dienu pēc vakar publiskotās ANAVALa sarunas ar savas slepkavības mēģinājuma grupas dalībnieku, kurai šodienas vidū ir 12,4 M skatījumi.
 
Sagadīšanās?
Nedomāju...
Šai ziņai, kas bija vienīgā publikācija centrālajā RU ziņu portālā lenta.ru par ANAVALa tēmu kopš vakardienas, ir pievienojušās vēl dažas.
 
TASS lentē vēl ir svarīga ziņa, ka ANAVALu par vainīgu kāda pilsoņa fotogrāfijas zagšanā (nesankcioētā publiskošanā) ir atzinusi tiesa un pielēmusi 140 KRUB soda samaksu.
 
Un RIA Novosti lentā beidzot ir ziņa par Kremļa reakciju: "Kremlis paziņoja, ka neviens nevar viennozīmīgi runāt par jebkādu Alekseja Navaļnija "saindēšanu", Krievijas pusei nav datu par šo jautājumu."
 
Atbildot uz jautājumu, vai Kremlis joprojām noliedz jebkādu saistību ar Navaļnija saindēšanos, D.Peskovs žurnālistiem sacīja: "Ne Kremlis, ne kāds cits nevar viennozīmīgi runāt par kaut kādu saindēšanos. Krievijas puse ir atkārtoti teikusi, ka diemžēl tā nespēj iegūt izmeklēšanai nepieciešamo informāciju no kolēģiem Berlīnē - no klīnikas Charite ārstiem un no tiem ārstiem, kuri strādā laboratorijās Vācijā, Zviedrijā un Francijā.
 
Tāpat mēs pietiekami ilgu laiku nevaram saņemt pieprasīto informāciju no Ķīmisko ieroču aizliegšanas organizācijas. Šajā sakarā mēs nevaram viennozīmīgi runāt par jebkādu saindēšanos, mums nav datu par to. Visi pārējie vingrinājumi - iespējams (наверное) , pret tiem jāattiecas saskaņā ar Federālā drošības dienesta vakar teikto".
Punkts.
 
Kam sekoja vēl D.Peskova personīgie izteikumi, tos skaidri norobežojot no oficiālās Kremļa pozīcijas:
"Es atļaušos izteikt personisku viedokli, ko parasti neizsaku, jo man nav tiesību to darīt. Es to nedaudz ļaunprātīgi izmantošu. <...> Pacientam ir izteikta vajāšanas mānija. Jūs varat arī skaidri noteikt noteiktas lielummānijas izpausmes, jo, kā stāsta, viņš pat salīdzina sevi ar Jēzu. Nu, un pārējais, protams, jau ir izpausmes pēc Freida - tāda apsēstība ar viņa paša klēpja zonu un tā tālāk. Tā, iespējams, pret to arī ir jāizturas ".
 
Acīmredzot, lai nebūtu spekulāciju ap FDD, D.Peskovs skaidri raksturoja attieksmi pret šo dienestu:
"Kremlis uzskata, ka Alekseja Navaļnija saindēšanās izmeklēšana nevar diskreditēt Federālo drošības dienestu (FSB).
Izlasiet vakardienas FSB paziņojumu, viņi tieši teica, ka tas bija mēģinājums diskreditēt. Bet, protams, šādi mēģinājumi nevar diskreditēt FSB" .
 
Medūza pacentusies Peskova sarunu ar žurnālistiem nostenografēt pilnībā.
 
Bet TASS ziņu lentes materiālā "Песков заявил, что у Навального наблюдаются мания преследования и мания величия" viss tas kopā savietots kā oficiālā ziņa.
 
Tā ir īstā atbilde pasaulei.
Vēl tik jautājums - kāda būs galējā atbilde saviem pilsoņiem?
 
Bet varam būt pavisam droši - tāda pat tā ir un būs saviem pilsoņiem.
Tāda ir RU pēc vakardienas.
Iekšēji šķietami tāda pat. Ar savu jau gandrīz 7 gadus trenēto devīzi IHTAMNET.
Tomēr citāda. Visa pārējā pasaule zina, ka RU prezidents ir slepkavu grupas dalībnieks, ja ne vadītājs. Un RU zina, ka visa pārējā pasaule zina. Un zina, ka pasaules juridiskajā praksē nav tiesas, kur varētu iesniegt izskatīšanai lietu pret ANO DP pastāvīgā locekļa ar veto tiesībām prezidentu par savas valsts pilsoņa slepkavošanu organizētā grupā savas valsts teritorijā. Valsts, kuras jaunā konstitūcija nosaka savas valsts likumu prioritāti pār starptautiskajiem nolīgumiem.
 
Savlaicīgi, kopš šās vasaras nosaka. Vēl pirms ANAVu pēdējoreiz noindēt mēģināja.
Bet pēdējais jau nu gan ir vienkārši sagadīšanās...
Patiešām sagadīšanās.
 
Tāpat kā jau 14,3 M skatījumu dienas vakarpusē.
Kas patiesībā ir tikai 10% no RU iedzīvotāju kopskaita.
Veseli (vai, varbūt tomēr - tikai?) ~15% no garanta (daži viņu sauc par stratēģisko priekšrocību) vēlēšanu dalībnieku kopskaita.
 
Bet tikām...
Ja nav oficiālo ziņu, tad, kamēr vēl viss nav piegriezts, attīstās paralēlo stāstu žanrs pat centrālajos portālos
Un papildus drošības garantijas bijušajiem prezidentiem. Tagad var izdot tik ar 2/3 balsu vairākumu un pēc 3 tiesībsargāšanas struktūru vienlaicīga pieprasījuma
Paralēlo žanru attīsta Medūza, mācot pareizi izteikties https://meduza.io/.../uchimsya-govorit-pravilno-o-tak...
 
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana