Mskj

Zaharova pastāstījusi par slikto Latviju, kas pārtrauks retranslēt

Anderss Beverens, AgroPols
25.12.2020

Nekas jau īpašs. Ukrainas žurnālists analizē RUlandes ĀM runassievas Zaharovas paziņojumu par slikto Latviju - valsti, kas uzdrošinās pieteikt, ka nākamgada janvārī apturēs RUlandes valsts TV retranslēšanu LV teritorijā par nacionālā naida kurināšanu. Pret ko? - pret UA !!!
 
Mani pat lepnums pārņēma. Ka LV valsts struktūras tik pareizu soli spērušas, beidzot spērušas. Man jau šķita, ka mūsu ārpolitiķi prezidents un ministrs turpinās sacensties pareizas runāšanas daiļuma mīkstumā. Bet nē - kaut kas labs ir pateikts. Bet pateikts tik klusu, ka LV ziņu lentēs par to neko neatrodu...
 
Lepnums, ka RUlandes valsts struktūras to ievērojušas un draud mūs par to sodīt. Valsts, kuras prezidents sevi aizvadīto 2 nedēļu laikā ir skaidri sevi parādījis un pierādījis kā kriminālas poltiskā terora bandas locekli. Valsts, kuras oficiālajā informācijas aģentūrā publicē programmrakstu ar galveno tēzi: "...mūsu izpratne, ka mēs nevaram aiziet no pēcpadomju telpas, tas ir, ka nevaram atteikties no vēsturiskās Krievijas, ir visas mūsu ģeopolitiskās stratēģijas fundaments, un vispār - tas ir visas krievu civilizācijas kā tādas dzīves stratēģijas pamats."
 
Ja šāda valsts mūs uzskata par nedraugiem un to publiski apliecina, par to var vienīgi lepoties.
Un ka UA ļaudis arī to pat ir ievērojuši un novērtē mūs kā draugus.
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana