Politikas jaunumi

Zemkopības ministrs ar Vācijas Giterslo apgabala landrātu pārrunās sadarbību lauksaimniecībā

Solveiga Lazovska, LR Zemkopības ministrija (ZM)
22.06.2010

Piektdien, 25. jūnijā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Zemkopības ministrijā (ZM) tiksies ar Vācijas Giterslo apgabala landrātu Svenu Georgu Adenaueru. Amatpersonas pārrunās līdzšinējo Latvijas reģionu un Vācijas apriņķu sadarbību lauksaimniecībā un citās ar lauku attīstību saistītās jomās, kā arī aktualitātes Eiropas Savienības (ES) lauksaimniecībā.

Sestdien, 26. jūnijā Giterslo apgabala landrāts kopā ar Vācijas lauksaimnieku, uzņēmēju un sabiedrisko organizāciju pārstāvju delegāciju dosies uz Valmieru, lai tiktos ar pilsētas domes pārstāvjiem. Tāpat Vācijas pārstāvji apmeklēs Lauku atbalsta dienesta (LAD) Ziemeļvidzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldi (RLP), kura jau ilgstoši sadarbojas ar vairākiem Vācijas apriņķiem, tostarp arī ar Giterslo. Vācijas pārstāvji un LAD Ziemeļvidzemes RLP speciālisti plānojuši dalīties lauku attīstības projektu īstenošanas pieredzē.

Bijušā Valmieras rajona pašvaldības un Vācijas Giterslo apgabalu saista 15 gadu ilga sadarbība dažādās jomās,īpaši lauksaimniecībā.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana