Politikas jaunumi

Latvijā viesosies EP Lauksaimniecības un lauku attīstības komitejas delegācija

Aija Zariņa, AgroPols
08.07.2010

Šā gada 14.-15. jūlijā Latvijā darba vizītē ieradīsies Eiropas Parlamenta (EP) Lauksaimniecības un lauku attīstības (AGRI) komitejas delegācija, lai diskutētu par Kopējās lauksaimniecības politikas reformu un iepazītos ar situāciju lauksaimniecības nozarē, pastāstīja Eiropas Parlamenta Informācijas biroja Preses nodaļas vadītāja Iveta Ķelpe.

Komitejas vizītes iniciatore ir EP deputāte Sandra Kalniete.

EP komitejas delegācijai paredzētas tikšanās ar Latvijas Ministru prezidentu Valdi Dombrovski, Saeimas priekšsēdētāja biedri Solvitu Āboltiņu, Zemkopības ministru Jāni Dūklavu un zemnieku organizāciju pārstāvjiem. Delegācija dosies izbraukumā ārpus Rīgas, lai klātienē iepazītu darbu divās zemnieku saimniecībās - "Rudeņi", Sesavas pagastā (specializācija - piensaimniecība) un "Ozoli", Stelpes pagastā (specializācija - bioloģiskā lauksaimniecība), kā arī delegācija tiksies ar Bauskas pašvaldības vadītāju.

Delegācijas vadītājs ir Albert Dess (Vācija) - Eiropas Tautas partijas EP grupas lauksaimniecības jautājumu koordinators. Delegācijas dalībnieki ir Martin Häusling (Vācija) Elisabeth Jegge (Vācija), Marc Tarabella (Beļģija) un Latvijas EP deputāti Sandra Kalniete un Alfreds Rubiks.

Preses konference ar EP Lauksaimniecības un lauku attīstības (AGRI) delegācijas pārstāvjiem un Ministru prezidentu Valdi Dombrovski notiks š.g. 14. jūlijā plkst. 10:15 Ministru kabineta preses konferenču telpā, 319. kabinets, Brīvības bulv. 36.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana