Politikas jaunumi

Zemkopības ministrijas parlamentārā sekretāra amatā iecelts Edvards Smiltēns, zemkopības ministres biroja vadītājas amatā – Vita Razminoviča

Dagnija Muceniece, LR Zemkopības ministrija (ZM)
03.11.2011

Zemkopības ministrijas parlamentārais sekretārs Edvards Smiltēns absolvējis Rīgas franču liceju, 2009. gadā Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē ieguvis profesionālo maģistra grādu tiesību zinātnē ar jurista kvalifikāciju. 2010. gada oktobrī no Vienotības saraksta ievēlēts 10. Saeimā un 2011. gada septembrī no Vienotības saraksta ievēlēts 11. Saeimā, Vienotības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs vietnieks, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas loceklis un Saeimas Eiropas lietu komisijas loceklis. Līdz ievēlēšanai Saeimā papildus studijām strādājis gan uzņēmējdarbībā, gan nevalstiskajā sektorā, strādājis starptautiskos eksporta veicināšanas projektos meža nozarē un piedalījies dažādās konferencēs, piemēram, 2011. gada jūlijā pārstāvēja Latviju Eiropas Jauno Līderu konferencē Kosovā.

Zemkopības ministres Laimdotas Straujumas biroja vadītāja Vita Razminoviča 1996. gadā absolvējusi Latvijas Lauksaimniecības universitātes Agronomijas fakultāti, studiju laikā izgājusi praksi Vācijā. No 1997. gada strādājusi Zemkopības ministrijā par vecāko referenti, no 2000. gada – par Zemkopības ministrijas valsts sekretāra palīgu, no 2007. gada – Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrijā par valsts sekretāra palīdzi, no 2011. gada – par Vides aizsardzības un reģionāls attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieka palīdzi.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana