Latvijas tirgos

Tirdziņš patiešām strādā

Andris Bebrs, AgroPols
12.04.2010

Pirms dažām nedēļām stāstījām Jums, ka arī šogad pie tirdzniecības centra Spice regulāri notiks zemnieku tirdziņš. Un 2. aprīlī tas patiešām strādāja. Un sola strādāt visu vasaras un rudens sezonu. 


Tirdziņš patiešām strādā Pirms dažām nedēļām stāstījām Jums, ka arī šogad pie tirdzniecības centra Spice regulāri notiks zemnieku tirdziņš. Un 2. aprīlī tas patiešām strādāja. Un sola strādāt visu vasaras un rudens sezonu. 

Tirdziņā varēja iegādāties svaigus zaļumus, dārzeņus, augļus, dažādu šķirņu sierus, plašu sortimentu ar zvejas produktiem, desas un kūpinājumus, ekskluzīvo jēra gaļu, veselīgo medu un smiltsērkšķus, mājas konditorejas izstrādājumus, kā arī dabīgu saldējumu - gluži kā bērnībā!
Vēlaties paraudzīt, kā tas izskatījās? - Lūdzu. Tirdziņa organizētāji sagatavojuši videomateriālu.

Arī YouTube varat to paraudzīt!!

Par spīti drēgnajam laikam un lietavām, tirdziņā iepirkties ieradās daudzi zemnieku produktu cienītāji. Cilvēki īpaši daudz iegādājās produktus, kas satur vitamīnus un palīdz cīnīties ar tumšajos ziemas vakaros zaudēto enerģiju.
Cilvēki bija apmierināti ar plašo produkcijas klāstu un tirgotāju atvestā produkcija tika veiksmīgi realizēta.
Delfos publicēta vesela galerija ar Kaspara Gardas  fotoreportāžu  no tirdziņa. Cilvēki izskatās patiešām priecīgi.

Organizatori sola, ka turpmāk Lauku labumu tirdziņš pulcēs apmeklētājus piektdienās no plkst. 15:00 -19:00 un sestdienās no plkst. 10:00 - 17:00 līdz pat rudens salnām!

Veiksmīgi satikties visiem - pārdevējiem un pircējiem!!!  

AgroPols

x

Paroles atgadināšana