Latvijas tirgos

Rīgas Piensaimnieks sāk ražot "Kārums" biezpiena sieriņu ar X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku simboliku

Marija Koroļova, Rīgas Piensaimnieks
28.04.2010

Viens no vadošajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Baltijā SIA "Rīgas Piensaimnieks" ar mērķi popularizēt šovasar gaidāmos X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus, ir uzsācis ražot "Kārums" biezpiena sieriņu ar svētku simboliku. Līdz svētkiem uzņēmums plāno saražot vairāk nekā 6 miljonus svētku "Kārums" biezpiena sieriņu, tādējādi popularizējot svētkus un veicinot svētku simbolikas atpazīstamību visā Latvijā.

"Dziesmu un deju svētki ir unikāla tradīcija, ko atbalstām ne pirmo gadu. Savukārt, klasiskais "Kārums" biezpiena sieriņš ir unikāls un iecienīts produkts. Esam pagodināti, ka mūsu visu laiku populārākais produkts - "Kārums" biezpiena sieriņš ar vaniļu - kļūst par svētku oficiālo enerģijas avotu," komentē Neeme Jogi, SIA "Rīgas Piensaimnieks" valdes priekšsēdētājs.

Agra Bērziņa, X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku izpilddirektore: "Skolēnu dziesmu un deju svētki ir unikāls pasākums, kas atver ikviena dalībnieka sirdi priekam un paceļ pāri ikdienišķajam. Jauniešiem tā ir iespēja parādīt savas prasmes, attīstīt talantus un satikt jaunus draugus. Ir liels gandarījums, ka arī SIA "Rīgas Piensaimnieks" ir viens no mūsu draugiem, kas jau svētku gatavošanās laikā skatēs visus dalībniekus iepriecināja ar cienastu - biezpiena sieriņu "Kārums"."

"Kārums" sniedz atbalstu svētkiem ar naudas līdzekļiem, svētku popularizēšanu un bērnu iedvesmošanu. Piena produktu zīmols "Kārums" šogad piedāvā divus dziesmu un deju svētku produktus. Aprīļa beigās apritē nonāks populārākais produkts - "Kārums" biezpiena sieriņš ar vaniļas garšu īpašā svētku noformējumā. Savukārt jūnijā tiek plānots, ka tirgū nonāks "Kārums" biezpiena sieriņš ar īpašu, patērētāju noteiktu svētku garšu, ko aprīlī varēja izveidot un balsot Latvijas populārākā komunikāciju portāla draugiem.lv lietotāji. Svētku sagatavošanās procesā jau no februāra beigām līdz pašiem svētkiem "Kārums" dāvina 150 000 biezpiena sieriņus svētku pretendentiem skatēs un konkursos visā Latvijā.

Rīgas Piensaimnieks

x

Paroles atgadināšana