Latvijas tirgos

Latvijā pieejams jauns, ekoloģisks dzeramais ūdens "Šiškin ļes" ("Čiekuru mežs")

AgroPols
02.07.2010

Kopš 2010. gada jūnija Latvijas bezalkoholisko dzērienu tirgū ir pieejams jauns, ekoloģiski tīrs produkts - dzeramais ūdens "Šiškin ļes". Ūdens "Šiškin ļes" tiek iegūts no artēziskajām akām unikālā ūdens ieguves kompleksā. Dabīgā ūdens sastāvs ir neatkārtojams pateicoties tam, ka tas tiek iegūts no sena vidusogles slāņa (karbonātisko kaļķiežu nogulas). Ūdens kvalitāte pilnībā atbilst Eiropas normatīviem un tam ir visi nepieciešamie sertifikāti. Ražotājs līdz patērētājam cenšas nogādāt dabīgu pazemes ūdeni ar tā pirmatnējo svaigumu un tīrību. Ūdeni "Šiškin ļes" iegūst mūsdienīgā ražotnē, kurā izmanto jaunākās tehnoloģijas, kas ļauj pilnībā saglabāt derīgos mikroelementus, nepievienojot mākslīgos minerālus. Regulāra dzeramā ūdens "Šiškin ļes" lietošana uzturā labvēlīgi iespaido cilvēka organismu.

"Mēs ceram, ka starptautiski atzītais ūdens "Šiškin ļes" īpašību kopums un kvalitāte ļaus ieņemt cienīgu pozīciju Latvijas dzeramā ūdens tirgū, - saka izplatītājkompānijas "Logistika.LV" priekšsēdētājs Dmitrijs Samarins, - Šī ūdens izvēle nebija nejauša, tas tiešām atšķiras ar patīkamo garšu, labi veldzē slāpes un to var izmantot ēdienu un dzērienu pagatavošanā. Augstā ķīmiskā sastāva stabilitāte un mikrobioloģiskā drošība ļauj dzeramo ūdeni "Šiškin ļes" lietot jaunajām māmiņām un pagatavot sausos maisījumus mazuļiem. Esmu pārliecināts, ka izvēlīgajiem patērētājiem Latvijā ūdens garšos, bet cenu kategorija, kurā ietilps ūdens "Šiškin ļes" patīkami pārsteigs: 1 litrs ūdens maksā 0.55Ls, 0.4L - 0.32Ls ".

"Šiškin ļes" produkcijas klāstā ir divu veidu ūdens: gāzēts un negāzēts, pildīts 5L, 1L, 0.4L, 1L (sport) un 0.4L (sport) PET pudelēs. Unikālais "Šiškin ļes" iepakojums aizsargā produkciju ne tikai no imitācijas un viltojumiem, bet arī saglabā vienreizējās ūdens īpašības.

Šobrīd zīmola "Šiškin ļes" produkciju ir iespējams iegādāties tirdzniecības centros Maxima XXX un veikalos Eirovīns. Tuvākajā laikā distribūcijas tīkls tiks paplašināts un drīzumā to varēs redzēt arī tirdzniecības centru IKI plauktos un degvielas uzpildes stacijās Viada.

Lai iepazīstinātu Latvijas patērētājus ar "Šiškin ļes" produkcijas klāstu, izplatītājkompānija rīko akciju "Laiks dzert īstu ūdeni!". Visi, kas iebrauks Jūrmalā caur caurlaižu punktu, kas atrodas uz Jūrmalas šosejas, saņems ūdeni "Šiškin ļes" bez maksas. Akcija norisināsies 4. jūlijā no plkst.10.00

AgroPols

x

Paroles atgadināšana