Latvijas tirgos

Notiks konkurss “Zaļās karotītes produktu parāde 2011”

Maija Placēna, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)
01.09.2011

16. starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2011” laikā notiks Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta rīkotais konkurss “Zaļās karotītes produktu parāde 2011”, kurā ir aicināti piedalīties visi “Zaļās karotītes” produktu ražotāji.

Konkursa mērķis ir prezentēt sertificēto produktu “Kvalitatīvs produkts Latvija” un apliecināt ražotāju labo praksi, kā arī noskaidrot uzņēmumu labo pieredzi, izaugsmi, sasniegumus, ražošanas rezultātus un sabiedriskās darbības 2011. gadā.

“Kvalitatīvs produkts Latvija” ražotāju paveikto 2011. gadā žūrija vērtēs četrās nominācijās – atbildīgākais uzņēmums vides jautājumos 2011. gadā, saliedētākās komunikācijas uzņēmums 2011. gadā, straujāk augošais apjoms Latvijas tirgū un līdzdalība sabiedrībai būtiskos jautājumos.

Konkursa uzvarētājus noskaidros 7. septembrī izstādes “Riga Food 2011” oficiālās atklāšanas ceremonijas laikā. Pirmās trīs vietas ieguvušie dalībnieki katrā nominācijā, saņems izstādes medaļas. Visi konkursa produkti tiks izstādīti izstādē “Riga Food” kopstendā “Kvalitatīvs produkts Latvija”.

“Zaļās karotītes” produktu kvalitātes prasības ir augstākas par vispārējām nekaitīguma prasībām pārtikas apritē un to patstāvīgo izpildījumu apliecina akreditētas institūcijas „Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas” produktu sertifikāti, kā arī ikgadējie produkta organoleptiskie, ķīmiskie un mikrobioloģiskie testi, kas veikti akreditētās laboratorijās.

Pieteikties konkursā iespējams līdz 2. septembrim, sazinoties ar Maiju Placēnu pa tālruni 67551202 vai e-pastu: maija@lvaei.lv, konkursa nolikums www.lvaei.lv

16. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2011” notiks 2011. gadā no 7. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi “Riga Food 2011” papildina plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma, ar kuru var iepazīties izstādes mājas lapā www.rigafood.lv

Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)

x

Paroles atgadināšana