Latvijas tirgos

Rīgas Centrāltirgū darbosies Latvijas lauksaimnieku organizāciju biedru-zemnieku saražotās produkcijas tirdziņš „Lauku sēta pilsētā”

Ilze Vabole, AgroPols
01.06.2012

No 1. jūnija Rīgas centrāltirgū (ieeja no Daugavas puses) darbosies Latvijas lauksaimnieku organizāciju biedru-zemnieku saražotās produkcijas tirdziņš „Lauku sēta pilsētā”, informēja Latvijas Zemnieku federācijas biroja administrators Ainārs Liepiņš.

Latvijas lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP) sadarbībā ar Rīgas Centrāltirgus valdi atrada iespēju nodrošināt zemniekiem tirdzniecības vietas, kur zemnieki tirgos pašu izaudzēto un saražoto produkciju. Tirdziņā katru dienu no plkst. 08:00 līdz 18:00 no pārbaudītām zemnieku saimniecībām būs iespējams iegādāties dārzeņus, zaļumus un augļus, kā arī medu, ogas un maizi.

Tirgojoties, šie zemnieki rūpējas ne tikai par savas ģimenes labklājību, bet būdami lauksaimnieku organizāciju biedri, tie iestājas arī par citu zemnieku interesēm un viņu ģimeņu labklājību. Turklāt, apsaimniekojot savu zemi, šie zemnieki saglabā Latvijas lauku ainavu un nodrošina Latvijas iedzīvotājus ar Latvijas laukos audzētiem un ražotiem produktiem, kas savukārt, ļauj šiem zemniekiem turpināt dzīvot un strādāt tieši Latvijas laukos.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana