Latvijas tirgos

Noteiks labāko Latvijas konditoru

Inese Libere, Izstāžu rīkotājsabiedrība BT1
13.08.2012

5. septembrī Starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2012” laikā konkursā "Latvijas gada konditors 2012" tiks noskaidrots, kurš Latvijas konditors gatavo meistarīgākos gardumus.

Kā stāsta pasākumu rīkotāja un SIA “Gemoss” vadītāja Ieva Treija, konkursa mērķis ir iepazīstināt ar talantīgajiem un izdomas bagātajiem Latvijas konditoriem un to veikumu. Konkursā aicināti piedalīties visi Latvijas profesionālie konditori.

Šā gada konkursa dalībnieki spēkiem mērosies, gatavojot bērnu dzimšanas dienas torti un konfektes.

Konkursam būs starptautiska žūrija, kas vērtēs meistarību, noformējumu, darba atbilstību tēmai, izstrādājuma garšu un produktu saderību, izstrādājuma prezentāciju. Tāpat tiks ņemts vērā arī skatītāju vērtējums.

Lai pieteiktos konkursam, jāaizpilda pieteikuma anketa un līdz 2012. gada 20. augustam jāatsūta uz e-pastu marita@gemoss.lv, faksu 67860103 vai uz SIA "Gemoss" pasta adresi Mūkusalas iela 73, Rīga, LV-1004, ar norādi konkursam "Latvijas Gada konditors 2012".

Konkursa galvenā balva– brauciens uz starptautisko pārtikas izstādi „IBA 2012” Minhenē. Visi konkursa dalībnieki saņems vērtīgu konditorejas inventāru, kā arī balvas no konkursa atbalstītājiem.

Konkursu rīko SIA “Gemoss” sadarbībā ar „Pritchitts Foods”, “Pure Food”, „Pavāru klubu” un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Pērn "Riga Food 2011" laikā notika konditorejas uzņēmumu konkurss "Gada konditorejas uzņēmums 2011", kurā par uzvarētāju kļuva konditorejas uzņēmums "Ogres Prestižs" un tā konditore Marika Bērziņa.

Papildinformācija par konkursu – www.chef.lv un www.gemoss.lv

Izstāžu rīkotājsabiedrība BT1

x

Paroles atgadināšana