Latvijas tirgos

Iespēja ražotājiem iepazīstināt ar savu produkciju izstādes laikā

Andra Ūdre, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)
23.08.2012

Ir pienācis laiks izmantot izdevību- parādīt sevi un savus ražojumus!!

Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūts (LVAEI) ar LR Zemkopības ministrijas atbalstuorganizē Latvijas ražotāju kopstendu izstādē „Riga Food 2012” no 2012. gada 5. līdz 8. septembrim.

Latvijas pārtikas produktu ražotājiem tiek piedāvāta iespēja parādīt savus ražojumus, nodrošinot degustāciju Zemkopības ministrijas atbalstītajā kopstendā. Prioritāra iespēja tiek dota mazajiem ražotājiem, kuri nav pieteikušies kā izstādes Riga Food dalībnieki, taču vēlas iepazīstināt izstādes apmeklētājus ar sevi, saviem produktiem un jauninājumiem. Degustācijām paredzēta īpaša vieta kopstendā un katrs ražotājs vai pat ražotāju grupa varēs piedāvāt savu produktu degustēšanai līdz pat 2 stundām. Papildus tiks atvēlētas arī 30 min degustējamo produktu galda noformēšanai un novākšanai (15 min pirms un 15 min pēc degustācijas laika). Stendā būs pieejama virtuve savu produktu noformēšanai degustācijām!

Lai maksimāli izmantotus visas Jums dotās iespējas, LŪDZAM visiem interesentiem iesūtīt savus pieteikumus kopstenda organizētājiem līdz š.g. 26. augustam, norādot sava uzņēmuma nosaukumu (t.sk. mājražotāji), degustēšanai paredzētos produktus, atbilstošo galdu. Plašāku informāciju var iegūt Lauku vides attīstības nodaļā, Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūtā (LVAEI)- tālr.67543803, e-pasts: daina@lvaei.lv ; e- pasts: lasma@lvaei.lv .

Priekšroka tiek dota TIEM Latvijas ražotājiem, kuriem nav iespēju piedalīties Riga Food 2012 ar savu stendu vai dalību kādā no kopstendiem. Tiem, kas pieteiksies ātrāk, būs lielāka iespēja izvēlēties sev labākos un pieņemamākos degustāciju laikus!

Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)

x

Paroles atgadināšana