Latvijas tirgos

Katru dienu veikalos "Elvi" nopērk 6937 kukuļus maizes, 2426 litrus piena un 1971 kilogramu gaļas

Kazimiera Puzo, SIA "ELVI Latvija"
20.01.2014

"Veikalu tīkla ELVI apkopotie dati par 2013.gadu atspoguļo interesantu statistiku - veikalos ELVI vienas dienas laikā vidēji tiek pārdoti 6 937 kukuļi maizes, 2 426 l piena, 1 971 kg gaļas produktu, kas ir dažādi žāvējumi, desiņas, putnu gaļa u.tml., un 889 iepakojumi ar svaigām vistu olām," informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine, uzsverot, ka šie ir vidēji rādītāji, apvienojot kā mazu, tā lielu veikalu ELVI pārdošanas datus.

2013.gadā vislielākie pārdošanas apjomi bijuši Vidzemē, kur atrodas arī lielākā daļa veikalu ELVI. Kopumā Vidzemes veikalos ELVI gada laikā pircēji iegādājušies vairāk nekā 4 miljonus kukulīšu maizes, pusotru miljonu litru piena, vairāk nekā miljonu kg gaļas produktu un 574 344 iepakojumus ar svaigām vistu olām. Nākamais aktīvākais reģions ir Kurzeme, kur ELVI veikalos šai pat laika periodā pārdoti vairāk nekā miljons kukulīšu maizes, 402 260 litri piena, 408 426 kg gaļas produktu un 150 892 iepakojumi ar svaigām vistu olām. Savukārt Zemgales reģiona ELVI pircējiem pārdevuši 824 457 kukuļus maizes, 280 890 litrus piena, 239 127 kg gaļas produktu un 101 494 iepakojumus ar svaigām vistu olām.

ELVI pārdošanas dati liecina - iegādājoties veikalos ELVI maizi, pienu, gaļu un olas, 2013.gadā priekšroka tika dota sagrieztajai Hanzas Maiznīcas Brokastu baltmaizei (300 g); Baltajam Pienam 2%; Rīgas Miesnieka vārītajai desai dabīgā apvalkā "Doktora Ekstra" (1 kg) un Tallegg liela izmēra vistu olām (10 gab. iepakojumā).

"Konsekventi ejam uz to, lai mūsu pircēji saņemtu visaugstāko servisu par iespējami labāko cenu. Cenšamies nemitīgi papildināt produkcijas sortimentu, turklāt raugoties, lai lielākā daļa veikalos ELVI tirgoto preču būtu ražotas Latvijā. Lielu uzmanību veltām dažādām akcijām un lojalitātes kampaņām, kā arī strādājam pie darbinieku izglītošanas un motivēšanas. Vēlamies, lai pircējam, ienākot veikalā, būtu tur patīkami atrasties, un viņš vienmēr atrastu produktus savai ikdienai un svētku galdam," skaidro L.Vārtukapteine.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

SIA "ELVI Latvija"

x

Paroles atgadināšana