Citas ziņas sadaļā
"Rīgas Dzirnavnieks" auzu audzēšanas programmā šogad piedalīsies 30 zemnieku saimniecības
Iecienītajam konditorejas zīmolam "Staburadze" jauna vizuālā identitāte
"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē
"Maxima Latvija" par 50% samazina gurķu importu, dodot priekšroku vietējai produkcijai
Aldaru ieguldījums novērtēts
Eksotiskie augļi mūsu veikalos
BIOR pētījumi par Latvijas iedzīvotāju pārtikas patēriņu
"Latvijas balzama" alkoholisko dzērienu ražošanai iepirkto dabīgo izejvielu daudzums divu gadu laikā audzis par 30%
"Orkla Confectionery&Snacks Latvija" veiks daudzmiljonu eiro investīcijas jaunas ražotnes būvniecībā
Krievijas tirgus, šprotes, zemas algas - trīs nepatiesi mīti par eksportu
Latvijas tirgosIecienītākie gardumi, kurus lidostas pasažieri izvēlas vest kā suvenīru, ir maize, "Laimas" konfektes un kūpinājumiIngūna Vitenburga, Nac.ag. LETA
24.02.2014 Kā vieni no iecienītākajiem Latvijas tradicionālajiem gardumiem, kurus Rīgas lidostas pasažieri izvēlas vest kā suvenīru, ir maize, "Laimas" konfektes, dažāda veida konservi, biezpiena sieriņi un kūpinājumi - gan zivis, gan gaļa, biznesa portālam "Nozare.lv" norādīja lidostā. Bieži kā ciemakukulis tiekot vesti arī ikri, kas gan nav tradicionāls Latvijas produkts, taču "arī šo, tāpat kā visu iepriekš minēto, var vest rokas bagāžā", informē lidostā. "Protams, iecienīts pasažieru vidū ir arī "Rīgas balzams", taču, tā kā rokas bagāžā ir atļauts tikai neliels daudzums šķidru vielu, tad šī prece ir jāliek reģistrētajā bagāžā," uzsver uzņēmumā. Par to, ka no Rīgas lidostas izlidojušiem pasažieriem svarīgi līdzi ņemt tradicionālos Latvijas gardumus, liecina arī ieraksti "Facebook". Piemēram, kāds Latvijas gardumu cienītājs ierakstījis, ka "lidostas "čekinam" var tikt cauri ar skābētu kāpostu maisiņu rokas bagāžā - tikko pamēģināju, jā, tas ir iespējams, "Cielaviņa" arī iet pāri, skābi gurķi maisiņā un mammas marinētās sēnes arī iet pāri". |