Latvijas tirgos

Pirmā Food Union saldējuma kafejnīca Ekselence pulcē daudz pircēju

Linda Ļisicina, Food Union
19.05.2014

Latvijas vadošā piena pārstrādes uzņēmuma Food Union jaunatklātā saldējuma kafejnīca Ekselence pulcē daudz pircēju. Jaunā Ekselence kafejnīca piedāvā vairāk nekā 15 dažādus dabīga Latvijā ražota gourmet saldējuma veidus tūlītējai ēšanai. Iecienītākās Ekselence saldējuma garšas pirmajās tirdzniecības dienās bija pistāciju un mandeļu, mango sorbeta un saldējums ar zemeņu garšu.

Jau tika ziņots, ka šī gada 15.maijā Food Union atklāja pirmo uzņēmuma Ekselence saldējuma kafejnīcu Latvijā. Tā atrodas tirdzniecības centra Galleria Riga pirmajā stāvā un tās izveidē ieguldīti 35 tūkstoši eiro.

Jaunatklātā saldējuma kafejnīca ir daļa no Food Union stratēģiskā plāna šogad nostiprināt pozīcijas mājas tirgū Latvijā, aktīvi attīstot jaunus saldējuma tirdzniecības kanālus. Tāpat uzņēmums šogad plāno attīstīt viesnīcu, restorānu un kafejnīcu (HoReCa) virzienu un piedāvāt Ekselence saldējumu arvien vairāk Latvijas restorānos un kafejnīcās, kā arī izvērst plašāku ielu tirdzniecību Rīgā un Jūrmalā. Kopumā tirdzniecības kanālu attīstībā Food Union šogad jau ieguldījis vairāk nekā ceturtdaļmiljona eiro.

Par Food Union:

Food Union zīmols apvieno divus lielākos piena ražotājus Latvijā AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens. Food Union atspoguļo jaunu darbības filosofiju un vērtības, kuru pamatā ir jaunrade, radoša pieeja produktu izstrādē, vēlme pastāvīgi meklēt jaunas idejas un izvirzīt ambiciozus plānus.

Food Union ir lielākais piena pārstrādātājs Latvijā un viens no lielākajiem darba devējiem valstī. Food Union šobrīd strādā vairāk nekā 800 darbinieki. Food Union apgrozījums gadā pārsniedz 100 miljonus eiro. Food Union ražotnes iepērk pienu no vairāk nekā 400 zemnieku saimniecībām.

Vairāk par Food Union: www.foodunion.lv

Food Union

x

Paroles atgadināšana