Ziņas no biznesa

Maizes ceptuves "Lāči" Ziemassvētku produkti būs par 35% lētāki nekā pērn

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
08.11.2009

(Fragments)  Maizes ceptuves SIA "Lāči" Ziemassvētku produkti būs par 35% lētāki nekā pagājušajā gadā, biznesa informācijas portālu "Nozare.lv" informēja ceptuves "Lāči" mārketinga vadītājs Atis Blinds.

Viņš stāsta, ka maizes ceptuvē "Lāči" jau tiek ceptas gan aromātiskas piparkūkas, gan citi ziemassvētku gardumi. "Ja salīdzina produktu sortimentu ar pagājušo gadu, tad var teikt, ka tas nav samazinājies, bet tieši pretēji - vēl papildināts ar pāris jauniem produktiem. Kā interesantāko jāmin "Veiksmes dālderi", kas ir piparkūka veclaicīgā monētas formā, kas pārklāta ar marcipānu un ietver laimes vēlējumu. Tāpat šogad ir uzlabots "Piparkūku namiņš - uzbūvē pats!", kur papildus mājiņas aizraujošai celšanai ir klāt pievienotas dažādas sniegavīra un salaveča saldās figūriņas, kas ne tikai padarīs vēl interesantāku celšanas procesu, bet arī papildus to izrotās," teica Blinds.

Arī šajos Ziemassvētkos lielākajās tirdzniecības vietās būs "Lāču" piparkūkas, Ziemassvētku kēkss un piparkūka "Laimīgā poga". Jaunos iepakojumos būs redzami vairāki produkti - "Eņģeļu maize" un "Marcipāna piparkūkas Morīši". Gandrīz visus "Lāču" Ziemassvētku produktus varēs atpazīt pēc to baltā iepakojuma, kas simbolizē ziemas un Ziemassvētku noskaņu.

Blinds prognozē, ka šogad kopējā tirgū visdrīzāk būs vērojams kritums, taču ņemot vērā, ka šogad "Lāču" Ziemassvētku produktu sortiments ir papildināts ar vairākiem jauniem produktiem, turklāt to cenas būs zemākas, "Lāči" svētku produktu pieprasījumu cer noturēt iepriekšējā gada līmenī.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana