Ziņas no biznesa

SIA "Kviteks Iļģuciema maiznīca konditoreja" un gatavo un ātri pagatavojamo pārtikas produktu ražotāja SIA "Lango" vadības sistēmas iegūst starptautisku atzinumu

AgroPols
30.11.2009

SIA "Kviteks Iļģuciema maiznīca konditoreja" un gatavo un ātri pagatavojamo pārtikas produktu ražotāja SIA "Lango"  vadības sistēmas iegūst starptautisku atzinumu

Svinīgā pasākumā, kas notiks SIA Bureau Veritas Latvija birojā, Duntes ielā 17a, Rīgā, 1. decembrī, plkst. 14:00, abiem uzņēmumiem tiks pasniegts kvalitātes vadības sistēmas sertifikāts ISO 9001:2008 .


Sertifikāts iegūts pēc starptautiskās sertifikācijas organizācijas Bureau Veritas Latvija veiktā vadības sistēmas audita un atbilstības noteikšanas starptautiskajiem standartiem. Kvalitātes vadības sistēmas sertifikāts ISO 9001:2008 apliecina, ka uzņēmumā produkcijas ražošana notiek saskaņā ar sertificētu kvalitātes vadības sistēmu. Sertifikāta iegūšana ir viens no labākajiem veidiem, kā apliecināt, ka uzņēmums piedāvā klientiem kvalitatīvu produktu, kas atbilst klientu vēlmēm un spēj konkurēt tirgū, gan arī efektīvu kvalitātes vadības sistēmu un kontroli, kas ļauj organizēt uzņēmuma darbību atbilstoši izstrādātiem kvalitātes standartiem.


Iļģuciema maiznīcas konditorejas valdes priekšsēdētājs Andrejs Fraimanis: "Pēc nopietna un mērķtiecīga ieguldīta darba, ieviešot kvalitātes vadības sistēmas uzņēmumā, ir patīkami apzināties, ka esam pievienojušies Latvijas labākajiem uzņēmumiem, kas sertificēti atbilstoši starptautisko standartu prasībām. Iegūtais starptautiskais kvalitātes vadības sistēmas ISO 9001:2008 sertifikāts ir kā papildus apliecinājums gan mūsu klientiem, gan sadarbības partneriem. Sertifikāta iegūšana ir nozīmīgs solis gan uzņēmuma tālākai izaugsmei, gan visam kolektīvam kopumā."


SIA Lango valdes priekšsēdētājs Andrejs Fraimanis: "Lango mērķis kopš pirmās uzņēmuma darbības dienas ir ražot augstas, nemainīgas kvalitātes, drošu un garšīgu produktu, investējot ilgtermiņa attīstībā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmuma darbību Latvijas, un Lietuvas tirgos, plānojot eksporta uzsākšanu, kā arī ievērojot arvien pieaugošās klientu prasības, tika sperts likumsakarīgs solis - uzņēmuma kvalitātes vadības sistēmas sertificēšana atbilstoši starptautiskajiem standartiem un ISO sertifikāta iegūšana. Tas apliecina uzņēmuma konkurētspēju un augsto atbildību gan pret patērētāju, gan sadarbības partneri, gan saviem darbiniekiem un sniedz gandarījuma sajūtu par paveikto."


SIA Bureau Veritas Latvia Sertifikācijas vadītāja Iveta Lazdiņa: "Esam lepni un patiesi gandarīti par iepazīšanos ar SIA Lango, kura pēc rūpīga un neatlaidīga darba no SIA Lango puses ir vainagojusies ar ISO 9001:2008 sertifikāta saņemšanu. Sadarbībā redzam uzņēmuma augstu motivāciju virzībā uz sertifikāciju. Noteikti gribam atzīmēt praktisko pieeju standarta prasību ieviešanā, ar kuras palīdzību tiek sasniegts iespējami labākais savas darbības izpildījums. Kvalitātes vadības sistēmas pamatelementi ir ļoti noderīgi un pielietojami uzņēmuma pilnveidošanā, attīstībā, it īpaši jau šobrīd, kad jādomā gan par objektīvu procesu novērtējumu, to efektivitātes analīzi, vadību un, protams, pilnveidi. Apsveicam uzņēmumu ar sasniegto un noteikti vēlam neapstāties savā izaugsmē! Lai veicas īstenot iecerēto!".


Plašāk par Lango


Lango ir vadošais gatavo un ātri pagatavojamo pārtikas produktu ražotājs, ko 1992. gadā ir izveidojuši vietējie uzņēmēji. Pateicoties investīcijām 2,5 milj. latu apjomā, uzņēmums ir uzcēlis jaunu, likumdošanai un Eiropas Savienības normām atbilstošu, ražotni un ieviesis inovatīvas tehnoloģijas, kas ļauj ražot produktu ar garāku realizācijas termiņu, papildus nepievienojot veselībai kaitīgus konservantus. Uzņēmums ražo salātus, pankūkas un sviestmaizes. 2008. gada 17.jūnijā tika nodibināts SIA Lango meitas uzņēmums UAB Lango LT, ar tās vadītāju Reini Bērzkalnu priekšgalā un uzsākta aktīva Lietuvas tirgus apgūšana ar mērķi pirmajā darbības gadā sasniegt 1,4 milj. EUR lielu apgrozījumu.


Par SIA "Kviteks Iļģuciema maiznīca konditoreja"


Iļģuciema maiznīca konditoreja maizes un konditorejas nozarē darbojas vairāk kā 15 gadus, ražojot un realizējot maizes un konditorejas produktus visās Baltijas valstīs. Uzņēmumam ir atvērti seši firmas veikali Rīgā, kas katru dienu pircējiem piedāvā svaigu, veikalā uz vietas ceptu maizi. Jau vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma veikali saņem apbalvojumu "Latvijas labākais tirgotājs - uzvarētājs".

AgroPols

x

Paroles atgadināšana