Ziņas no biznesa

"Aldara" alus turpmāk "airBaltic" reisos

Laura Krastiņa, A/s "Aldaris"
05.01.2010

Turpmāk visos airBaltic avioreisos no Rīgas būs iespējams iegādāties Aldara ražoto Luksus alu, kas prestižajā alus konkursā World beer cup ieguvis Zelta medaļu.

"Alus darīšana ir Latvijas tradicionālā nozare un Aldara alu izvēlas vairāk nekā 40% no Latvijas alus cienītājiem. Sadarbība ar airBaltic ļaus mums popularizēt Latvijas alus kultūru ne tikai ceļotājiem no Latvijas, bet arī mūsu viesiem, jo šobrīd airBaltic lido jau uz vairāk nekā 60 gala mērķiem," norāda Aldaris izpilddirektors Thomas Panteli.

"Aldaris" ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. "Aldaris" ir "Carlsberg Group" uzņēmums. "Aldara" produktu portfelī ir aptuveni piecdesmit dažādi dzērieni. Vairāk par "Aldari" uzzini mājas lapā: www.aldaris.lv  

airBaltic ir Baltijas valstu - Latvijas, Igaunijas un Lietuvas - lielākais pārvadātājs. airBaltic lidojumu tīklā ir vairāk nekā 60 galamērķu Rietumeiropā, Vidusjūras reģionā, Skandināvijā un NVS valstīs. Tā lielākajā bāzē Rīgā 2009. gadā airBaltic ir sasniedzis stabilu pasažieru skaita pieaugumu vairāk nekā 30% apjomā un paaugstinātu vietu piepildījumu lidmašīnās.

A/s "Aldaris"

x

Paroles atgadināšana