Ziņas no biznesa

Godina labākos ražotājus - izplatītājus

Ilze Vabole, AgroPols
24.05.2010

Šogad jau sesto reizi Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) piešķīra apbalvojumu “Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs”, un šogad šo atzinību par izcilu darbu saņēma četri ražotāju pārstāvji.


21.maijā notika goda zīmes „Labākais ražotājs – izplatītājs 2009” pasniegšanas ceremonija, godinot tos Latvijas uzņēmumu darbiniekus, kuri 2009. gadā ir atzīti par labākajiem ražotājiem – izplatītājiem šīs nozares profesionāļu vērtējumā, informēja   Ekonomikas ministrijas (EM) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evita Urpena.

 EM valsts sekretārs Juris Pūce, uzrunājot pasākuma dalībniekus, uzsvēra, ka „Latvijas Tirgotāju asociācija jau vairāk nekā 10 gadu garumā ir iedibinājusi nemainīgas vērtības un tradīcijas, organizējot tirdzniecības nozarei nozīmīgus pasākumus, lai celtu tās (nozares) prestižu, popularizētu labās prakses piemērus un godinātu labākos nozares pārstāvjus par sasniegumiem attiecīgajā gadā." Viņš atzīmēja, ka būtiska un neatņemama šo tradīciju sastāvdaļa ir konkursa „Labākais ražotājs-izplatītājs” ikgadēja organizēšana, kur tiek novērtēti Latvijas labākie ražotāji un izplatītāji un pausta pateicība to uzņēmumu darbiniekiem, kas mērķtiecīgi ir cēluši produktu popularitāti un kvalitāti, pilnveidojuši darba profesionalitāti un klientu apkalpošanas kultūru, ar savu rīcību radījuši labās prakses piemērus un sekmējuši nozares profesionālu un kvalitatīvu attīstību kopumā.

   Šogad jau sesto reizi Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) piešķīra apbalvojumu “Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs”, un šogad šo atzinību par izcilu darbu saņēma četri ražotāju pārstāvji.

 Vispārliecinošākos rezultātus uzrādījuši un līdz ar to atzinību saņēma:  

1. Andrejs Fraimanis - SIA ”Lango” valdes priekšsēdētājs („Gada prece” – Klasiskā sviestmaize ar bekonu), pateicoties kura uzņēmībai, iniciatīvai un vispusīgajām zināšanām uzņēmējdarbībā ir īstenota ideja un izveidots augošs uzņēmums ar plašu ražotās produkcijas sortimentu, kas patērētājiem piedāvā arvien jaunus produktus.

2. Daiga Solzemniece – SIA „Bauskas alus” direktore („Gada prece” – alus „Bauskas gaišais speciālais”). Viņa atzinību saņēma par ieguldīto darbu preču zīmes „Gada prece” popularizēšanā un produkcijas realizācijas apjoma palielināšanas veicināšanā.

3. Eva Sietiņsone - A/S “Cēsu alus” valdes priekšsēdētāja („Gada prece” – alus „Cēsu Premium” skārdenē), kura pagājušajā gadā nodrošinājusi veiksmīgu uzņēmuma darbību. Uzsākta sidra ražošana Latvijā, palielinot tirgus daļu par 2,5%. „Cēsu alus” saņēmis arī apbalvojumu „Sociāli atbildīgs uzņēmums” un „Labākais darba devējs Vidzemē”.

4. Liene Jansone - SIA ”Staburadzes konditoreja” pārtikas tehnologs („Gada prece” – „Pedro Pizza ar šķiņķi”), kura sevi ir pierādījusi kā ļoti labu speciālistu, ražošanas vadītāju un lojālu darbinieku, par ko liecina uzņēmumā ražoto produktu nemainīgā augstā kvalitāte un tautā iemīlēti produkti, piemēram, „Cielaviņa”, „Skudru pūznis”, „Siera kūka” un daudzi citi. Arī titula „Gada prece 2009” piešķiršana produktam „Pedro Pizza ar šķiņķi” ir viņas kā ražošanas vadītājas nopelns.  

Par Goda zīmi „Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs”

 LTA iedibinātais apbalvojums - Goda zīme „Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs” tiek piešķirta kopš 2004. gada, un šajā laikā to saņēmuši 40 uzņēmumu vadītāji un darbinieki. Tiesības pretendēt uz Goda zīmi ir tā uzņēmuma darbiniekam, kura izplatītās/pārdotās preces ir guvušas atzinību patērētāju vidū, un to popularitātes vai kvalitātes dēļ tās saņēmušas atzinību “Gada prece”, “Zaļā karotīte” un guvušas “Latvijas Kvalitātes” apstiprinājumu.   

AgroPols

x

Paroles atgadināšana