Ziņas no biznesa

Maiznīcai "Liepkalni" ekonomisko produktu līnija "Dienas grupa"

Aija Zariņa, AgroPols
02.06.2010

Ar mērķi piedāvāt jau iecienītajām "Liepkalnu" maizēm blakus labu, garšīgu maizi par ekonomisku cenu, maiznīca "Liepkalni" ir radījusi jaunu maizes produktu līniju "Dienas grupa". Kā pastāstīja "Liepkalnu" mārketinga speciāliste Ieva Zariņa, "Dienas grupā" ietilpst trīs maizes veidi - rupjmaize, saldskābmaize un baltmaize. Šai līnijai ir izstrādāts atsevišķs iepakojums, lai pircējs to vieglāk varētu atpazīt.

"Dienas grupas" maizes līnija ir radīta, lai ikviens varētu turpināt iegādāties kvalitatīvu maizi par pieņemamu cenu. Maiznīcas "Liepkalni" sortimenta speciāliste Līga Čākure stāsta: "Ekonomiskā produkta līnija tiks izcelta vienkāršā iepakojumā, uzsverot "Liepkalnu" preču zīmi, kas simbolizē uzņēmumā tapušo maizes vērtību. Maize būs nopērkama 600 un 300 gramu iepakojumos, lai katru dienu ikviens varētu atļauties galdā celt svaigu klaipiņu. Rupjmaizes klaipiņi top 30 stundu garā ceļā - plaucējot, gatavojot ieraugu, koka muciņās, raudzējot un klaipiņus veidojot ar rokām."

Jauno "Dienas grupas" maizes līniju maiznīca "Liepkalni" prezentē jaunā mājas lapā www.liepkalni.lv , kurā iespējams iepazīties ar jauno produkciju, aplūkot aktuālākos sortimenta jaunumus un fotogalerijas. Tāpat saimniecēm iespējams iesniegt savas receptes, tādējādi nopelnot naudas prēmiju.

"Dienas grupas" virzīšanai tirgū maiznīca "Liepkalni" ir investējusi Ls 6000.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana