Ziņas no biznesa

A/S „VIRŠI-A” jauno, karsto maizīšu izejvielas piegādās Latvijas ražotāji

Aina Odziņa, AgroPols
03.06.2010

Pašmāju degvielas tirgotājs, a/s „VIRŠI-A”, sākoties vasaras sezonai, paplašinājis karsto uzkodu sortimentu un uzsācis jaunu karsto maizīšu tirdzniecību, stāsta Elīna Dreimane. Jaunās Viršu īpašās maizītes ir gatavotas no svaigām Latvijas ražotāju „Liepkalnu maiznīcas” un „Rēzeknes gaļas kombināta” izejvielām. Tā ir pirmā degvielas uzpildes stacijās nopērkamā maize ar desiņu jeb hotdogs, kas ražots sadarbībā ar piegādātājiem no Latvijas.

Jaunajām, karstajām uzkodām maizītes piegādā „Liepkalnu maiznīca”, savukārt divu veidu desiņas piedāvā „Rēzeknes gaļas kombināts”. Pateicoties sadarbībai ar vietējiem ražotājiem, a/s „VIRŠI-A” ir iespēja saviem klientiem blakus tradicionālajai „VIRŠI-A” hotdogu preču zīmei AutoDog, kas tāpat kā citās tirdzniecības vietās tiek gatavoti no saldētiem produktiem, piedāvāt arī svaigus pašmāju gardumus.

A/s "VIRŠI-A" valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš ir gandarīts: „Mums kā pašmāju degvielas tirgotājam, vienmēr ir šķitis svarīgi sadarboties ar savējiem, tādēļ bieži meklējam ceļus kā nosacīti tradicionālus produktus un pakalpojumus, piedāvāt sadarbībā ar vietējiem ražotājiem un uzņēmējiem. Mums ir dubults prieks, ka tieši karsto uzkodu segmentā ir izdevies izveidot sadarbību ar iedzīvotāju iecienītiem pašmāju ražotājiem - „Liepkalnu maiznīcu” un „Rēzeknes gaļas kombinātu”. Tas mums ļauj sadarboties ar savējiem, turklāt arī klientiem piedāvāt augstas kvalitātes svaigu produkciju.”

Noslēgtie sadarbības līgumi ļāvuši izveidot divus jaunus AutoDog piedāvājumus. No pašmāju ražotāju izejvielām gatavotas turpmāk būs pieejamas Viršu īpašās maizītes ar Frankfurtes un Pikantajām desiņām. Klientu ērtībai, arī ar šīm uzkodām būs pieejami komplekti ar dzērienu. Šobrīd jaunās uzkodas pieejamas 15 „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijās, jau tuvākajā laikā tirdzniecības tīklu paplašinot.

Blakus jaunajām maizītēm, vēl aizvien klienti varēs iegādāties arī jau iepriekš iecienītos AutoDog ar Frankfurtes un Kabanos desiņām, turklāt, uzsākot vasaras sezonu, visām karstajām uzkodām un to komplektiem a/s „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijās būs īpaša cena.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana