Ziņas no biznesa

„Trikātas siers” nopērkams jaunajā "Mildas tirdziņā"

Aina Odziņa, AgroPols
11.06.2010

„Trikātas siers” nopērkams jaunajā "Mildas tirdziņā"

10. jūnijā Rīgas centrā durvis vērusi vēl nebijusi pašmāju ražotāju tirdzniecības vieta „Mildas tirdziņš”, kur vienā no bodītēm saimniekos a/s „Trikātas siers”, informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Anete Urka. Turpmāk rīdzinieki un pilsētas viesi ceļā uz darbu, vai mājup varēs iegādāties Trikātā ražotos sierus un gandrīz visu maltītei nepieciešamo vienuviet, droši apzinoties, ka šādā veidā ir atbalstījuši vietējos ražotājus.

Tāpat kā citu Latvijas pārtikas produktu ražotāju, arī „Trikātas siera” produkciju līdz šim galvenokārt varēja iegādāties labākajos pārtikas veikalos. Arī turpmāk tas, protams, būs iespējams, bet šāda individuālā tirdzniecības vieta, ļauj daudz personiskāk iepazīties ar pircējiem. „Pārdevēja ikvienam var pastāstīt par uzņēmumu, produktiem, ko tirgojam, atbildēt uz jautājumiem un uzklausīt ieteikumus. „Trikātas siers” ir neliels pārstrādes uzņēmums, kas koncentrējas uz augstas kvalitātes produkcijas ražošanu, tālab patērētāju viedoklis ir jo īpaši svarīgs,” uzsver a/s „Trikātas siers” valdes priekšsēdētājs Raimonds Freimanis.

„Trikātas siera” tirdzniecības pārstāve, kura ieguldījusi daudz darba, lai bodītē būtu viss nepieciešamais un būtu pieejams viss plašais produkcijas klāsts, skaidro: „”Mildas tirdziņš” mums ir īpaša tirdzniecības vieta. Ja nebūtu šī projekta mēs iespējams neatvērt savu personīgo tirdzniecības vietu. Šobrīd gandarījums mijas ar izaicinājumu, jo veikaliņš ir atvērts, bet vēl nepieciešams piesaistīt stabilus klientus, kuri regulāri nāktu iepirkties. To iespējams nodrošināt tikai laika gaitā pierādot, ka „Trikātas sieri” tiešām ir garšīgi un kvalitatīvi.”

Zemnieku kooperatīva „Trikāta” valdes priekšsēdētājs Uldis Krievārs atzīst: „Kooperatīvs ir lepns, ka beidzot mūsu pārstrādes uzņēmumam ir atvērusies specializēta tirdzniecības vieta. Tā ir lieliska iespēja ne vien piedāvāt mūsu īpaši lolotos produktus, bet stāstīt cilvēkiem par to, ka „Trikātas siers” ir īsts Latvijas zemnieku produkts, jo pārstrādes uzņēmums pieder pašiem piena ražotājiem. „Trikātas siera” bodīti īpašu padara arī tas, ka šajā vietā būs iespējams iegādāties kooperatīva biedru saimniecībās saražotos produktus – jogurtus no z/s „Veckūkuri” un neparastos sierus no z/s „Vecsiljāņi”.

Kopumā tirdziņā savu produkciju piedāvās 37 Latvijas uzņēmumi - pārtikas produktu ražotāji. Galvenais „Mildas tirdziņa darbības mērķis ir nodrošināt galvaspilsētas iedzīvotājiem un iebraucējiem iespēju vienuviet iegādāties labākos pašmāju ražojumus. Savukārt tirdziņa atrašanās vieta nodrošina, ka gandrīz katram, kurš atrodas Rīgas centrā ir izdevīgi tur iegriezties. Tirdziņš atradīsies E. Birznieka-Upīša ielā 2, blakus mikroautobusu pieturai.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana