Ziņas no biznesa

Rīgas Dzirnavnieks dāvinājis 60 tūkstošus biezputru porcijas

Ilze Gabrāne, A/s "Rīgas Dzirnavnieks"
01.10.2010

Šogad „Rīgas Dzirnavnieks” dāvinājis vairāk nekā 60 000 porcijas auzu un griķu pārslu biezputras maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem no visas Latvijas. Šajās dienās dāvinājumu 10 tūkst. griķu pārslu biezputru porciju saņēma biedrība „Žēlsirdības Misija Dzīvības Ēdiens”.

Sadarbojoties ar vairāk nekā 10 sabiedriskajām organizācijām, „Rīgas Dzirnavnieks” ik mēnesi ziedo auzu un griķu pārslu biezputras maznodrošinātām ģimenēm un bērniem sociālās aprūpes namos.

Sandis Jansons, AS „Rīgas Dzirnavnieks” ģenerāldirektors : „Atbalsta sniegšana grūtībās nonākušām ģimenēm ar bērniem, dodot iespēju saņemt siltu, uzturvielām bagātu ēdienu, ir kļuvusi par uzņēmuma ilggadēju tradīciju, ko plānojam turpināt arī nākotnē. Šonedēļ dāvinājumu saņēma biedrība „Žēlsirdības Misija Dzīvības Ēdiens”, ar kuras starpniecību biezputras nonāks pie maznodrošinātajiem iedzīvotājiem.”

Graudaugu putras ir neatņemama uztura pamatvērtība, kas bagāta ar ogļhidrātiem, šķiedrvielām un vitamīniem. Graudaugu putrās esošās šķiedrvielas nodrošina sāta sajūtu, savukārt ogļhidrāti dod vērtīgu enerģijas devu un spēku dienas sākumam.

„Rīgas Dzirnavnieks” ilggadēja sadarbība izveidojusies ar Kraukļa fondu, Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrību „Dace” un „Euriku”. Tāpat „Rīgas Dzirnavnieks” sniedz atbalstu Latvijas Skautu un Gaidu centrālajai organizācijai, biedrībai „Latvijas Sarkanais Krusts”, biedrībai „Es gribu dzīvot”, bāreņu biedrībai „Saules bērni”, labdarības asociācijai „Nikola”, biedrībai „Iedvesma”, Vecumnieku daudzbērnu ģimeņu biedrībai „Saulgrieze”, NIAF „Klusums”, Nakts patversmei izmisušajiem, Rīgas Jēzus Evaņģēliski Luteriskā draudzei, Žēlsirdības misijai „Dzīvības ēdiens” u.c.

A/s "Rīgas Dzirnavnieks"

x

Paroles atgadināšana