Ziņas no biznesa

"Cesvaines piens" iedibina "Zelta Govs" balvu

AgroPols
22.10.2010

Atskatoties uz skaisto, bet piensaimniekiem tiešā un pārnestā nozīmē ļoti karsto vasaru, Cesvaines piens vēlas pateikt lielu paldies saviem piena piegādātājiem, iedibinot tradīciju- Zelta Govs- balvu!

Nominācijā "Zelta Govs" par ilggadējākā piena piegādātāja titulu tika pasniegtas trīs balvas, ko saņēma zemnieku saimniecības "Egļukalns" īpašnieks Jānis Sirmais, kā arī piensaimniecības kooperatīvu "Piebalga" un "Trikāta" pārstāvji.

Nominācijā "Zelta Slaucene" par labāko piena pieauguma kāpumu tika pasniegtas divas balvas - zemnieku saimniecības "Mūrnieki" īpašniecei Litai Zanderei un zemnieku saimniecības "Mazdzērbi" īpašniecei Edītei Bergvaldei.

Savukārt balva "Zelta Teļš", kas piešķirta par straujāko saimniecības attīstību, nonāca pie zemnieku saimniecības "Kalna Putni" īpašnieka Jāņa Starča.

"Tieši piena ražotājs ir pirmais solis uz labu un garšīgu produktu, tas ir svarīgi gan patērētājiem, gan mums pašiem - piena pārstrādātājiem. Mēs kopīgi vēlamies nodrošināt vislabāko, ko sniedz gotiņa un ko vēlas piena lietotājs- pienu no laimīgas, smaidīgas gotiņas, kas ēdusi īstu zaļu zāli zem zilas debess. Vēlamies kļūt par tiem, kas motivē piensaimniekus lepoties ar padarīto", tā Dzintra Simsone, Cesvaines Piens vadītāja.

Cesvaines piens savus ciemiņus kopā pulcināja gleznainajā Vidzemes viducī- Nītaures dzirnavās - 22. oktobrī, kur līdz ar piensaimnieku apbalvošanu- kopumā 41 saimniecību- notika arī iepazīšanās ar modernizēto Cesvaines piena un siera ražotni, jaunajiem piena produktu iepakojumiem, kā arī ieskatu nākotnē, kas balstās uz gadu desmitiem krātām tradīcijām. Un šo gadu jau ir pietiekami daudz- Cesvaines piens- otrā no senākajām pienotavām Latvijā - jau nākamgad svinēs savu 90. gadadienu!

AgroPols

x

Paroles atgadināšana