Ziņas no biznesa

Ēdot "Ādažu čipsus", iespējams vērot "Dinamo Rīga" hokeja spēles klātienē kopā ar draugiem no VIP ložām

Aina Odziņa, AgroPols
29.10.2010

Ādažu čipsi ražotājs AS Latfood paplašina produktu līniju ar Dinamo zīmolu un piedāvā jau otro produktu, kas tapis sadarbībā ar hokeja klubu Dinamo Rīga, stāsta uzņēmuma sabiedrisko attiecību konsultante Maija Dulle-Sūniņa.

Līdz ar jaunā produkta "Dinamo čipsi ar panākumu garšu" ienākšanu tirgū, uzņēmums uzsācis akciju, kuras laikā var laimēt iespēju no VIP ložas atbalstīt Dinamo Rīga hokejistus.

Pērn Ādažu čipsi kopā ar citiem vietējiem ražotājiem uzsāka sadarbību ar hokeja klubu Dinamo Rīga un laida tirgū pirmo no Dinamo līnijas produktiem kartupeļu čipsus "Dinamo čipsi ar uzvaras garšu", kas pirmajā produktu pārdošanas ceturksnī bija pirktākais Dinamo līnijas produkts.

AS Latfood mārketinga direktore Kristīne Mālniece stāsta: "Ne tikai mums, bet, domāju, Latvijas tirgum kopumā Dinamo ir laba pieredze, kas ilgtermiņā ir atmaksājusies. Šis projekts uzskatāmi parāda atbalstu ne tikai mūsu hokejistiem, bet arī Latvijā ražotājiem produktiem. Likumsakarīgi, ka šogad tirgū esam laiduši jauno produktu "Dinamo čipsi ar panākumu garšu". Tas ir domāts uz īstiem hokeja faniem, kuri par katru pirkumu ne tikai finansiāli atbalsta hokeja klubu, bet arī var laimēt biļetes uz mačiem VIP ložās."

AS Latfood piedāvā akciju "Dinamo čipsos!", kur, atrodot kartupeļu čipsu paciņā akcijas kuponu, iespējams laimēt pārsteiguma balvas - hokeja ripas un nūjas ar Dinamo Rīga hokejistu autogrāfiem, kā arī Ādažu čipsu Dinamo produktu līnijas produktus. Galvenā balva ir iespēja vērot Dinamo Rīga hokeja spēles klātienē kopā ar draugiem no VIP ložām. Akcijas norises periods no 2010. gada 18. oktobra līdz 2011. gada 28. februārim.

Kopš 2009. gada vairāki pašmāju ražotāji sadarbībā ar hokeja klubu Dinamo Rīga pircējiem piedāvā Dinamo Rīga pārtikas produktus. No katras pārdotās Dinamo produktu līnijas vienības 1 santīms tiek ziedots hokeja klubam Dinamo Rīga. AS Latfood sāļo uzkodu kategorijā piedāvā pircēju vidū iecienītos Ādažu čipsus "Dinamo čipsi ar uzvaras garšu" un jauno produktu "Dinamo čipsi ar panākumu garšu". Ādažu čipsu Dinamo produktu līnija nopērkami tirdzniecības vietās visā Latvijā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana