Citas ziņas sadaļā
Vadošie Latvijas kooperatīvi Latraps un VAKS izveidojuši jaunu uzņēmumu ASNS Ingredient ar mērķi Jelgavā būvēt dzelteno zirņu proteīna ražotni
«Latraps» sadarbībā ar vācu «Pfeier & Langen» attīstīs zirņu proteīna ražotni Jelgavā
SCE E-Piim jaunā rūpnīca sākusi darbu. Un Orklas jaunā cepumu fabrika arī
LATRAPS spēks aug augumā
Lauksaimnieku kooperatīvi pērk ostas termināli
"Rīgas Dzirnavnieks" auzu audzēšanas programmā šogad piedalīsies 30 zemnieku saimniecības
Iecienītajam konditorejas zīmolam "Staburadze" jauna vizuālā identitāte
"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē
"Maxima Latvija" par 50% samazina gurķu importu, dodot priekšroku vietējai produkcijai
Aldaru ieguldījums novērtēts
Ziņas no biznesaAtvērto durvju nedēļas laikā Ādažu čipsu ražotni apmeklējis rekordliels interesentu skaitsAina Odziņa, AgroPols
24.02.2011 Latvijā populārāko kartupeļu čipsu Ādažu čipsu ražotni un Uzturmācības klasi šogad Atvērto durvju nedēļas laikā no 14. līdz 18. februārim apmeklējis rekordliels interesentu skaits vairāk nekā 300 dažāda vecuma skolēni no visas Latvijas, informēja uzņēmuma pārstāvji. Ņemot vērā lielo atsaucību un interesi, uzņēmums tuvākā mēneša laikā noorganizējis vairāk nekā 10 papildu vizītes Uzturmācības klases apmeklējumam. Visbiežāk interesējas par bargā sala ietekmi uz kartupeļu ražu Atvērto durvju nedēļas laikā apmeklētāji visvairāk uzdevuši jautājumus par bargā ziemas sala ietekmi uz jauno kartupeļu ražu. AS Latfood mārketinga direktore Kristīne Mālniece stāsta: Esam gandarīti par lielo atsaucību un skolēnu interesi par to, kāds īsti ir ceļš no kartupeļa līdz čipsim. Projekts Uzturmācības klase noteikti ir sevi attaisnojis - ikvienam apmeklētājam tā ir iespēja iepazīt ražošanas procesu, uzzināt visu par čipsu sastāvu, kā arī kopumā iegūt noderīgas zināšanas par sabalansētu uzturu. Ekskursiju laikā no apmeklētājiem, no kuriem lielākā daļa ir skolēni, saņemam visdažādākos jautājumus, piemēram, šogad bērni īpaši raizējās, vai lielais sals nekaitēs jaunajai čipsu ražai?
AS Latfood projekts Uzturmācības klase ir iespēja apmeklēt uzņēmumu un klātienē uzzināt un savām acīm aplūkot, kā tiek gatavoti Ādažu čipsi, kas ir to sastāvā un kā tos lietot ikdienas uzturā jeb Kā grauzt ar galvu? Apmeklējumu laikā Uzturmācības klases vadītāji sniedz ieskatu par pareizu un sabalansētu ikdienas uzturu, skaidro produkta sastāvu u.c. |