Ziņas no biznesa

Ar "Laimas" zīmolu Igaunijā ražos saldējumus Laima, Vāverīte un Serenāde

Ilze Vabole, AgroPols
10.05.2011

Lielākais saldumu ražotājs Baltijā - AS Laima paplašina produktu portfeli, tirgū ieviešot trīs jaunus saldējumus, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Jau maijā patērētājiem Latvijā un Igaunijā būs pieejami jaunie saldējumi: saldējums Laima  – šokolādes krējuma saldējums ar šokolādes gabaliņiem tumšajā šokolādē, saldējums Vāverīte– riekstu krējuma saldējums ar lazdu riekstiem piena šokolādē un saldējums Serenāde– aprikožu krējuma saldējums ar aprikožu pildījumu un lazdu riekstiem tumšajā šokolādē.
AS Laima mārketinga vadītāja Dace Kokina jaunos produktus raksturo šādi: "Saldējums kā konfekte. Līdz ar to AS Laima uzsāk darbību pilnīgi jaunā segmentā. Inovatīvi paplašinot produktu portfeli, radām iespēju baudīt iecienītās garšas arī karstajos vasaras mēnešos. Ņēmām vērā to, ka par retumu kļuvuši kvalitatīvie saldējumi, kas gatavoti no īsta krējuma bez augu eļļas piedevām. Jaunie saldējumi būs no īsta krējuma un šokolādes."

Augsta produktu kvalitāte nodrošinās patērētāju izvēli. Izstrādāts jauns produktu dizains, kas apliecina atzīto zīmolu identitāti un kvalitāti. Saldējums tiks ražots sadarbībā ar pieredzējušu un atzītu saldējuma ražotāju Premia Foods.Uzņēmums ir lielākais saldējuma ražotājs Baltijā. Modernā ražotne dod iespēju ražot saldējumu ar vairākiem pildījumiem un piedevām vienlaicīgi. "Tas bija svarīgs aspekts. Produktu izstrādes gaitā abu uzņēmumu tehnologiem bija jāatrisina grūts uzdevums. Konfekšu Vāverīte unSerenāde bagāto garšu un pildījumu – rieksti, aprikožu džems – integrēt saldējumā. Tas paveikts un AS Premia modernās tehnoloģijas ļauj to realizēt,” par izstrādes gaitu stāsta Dace Kokina. Produkta izveidē investēti 40 000 lati.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana