Ziņas no biznesa

„Rīgas Dzirnavnieks” paplašina „Hercogs” miltu maisījumu līniju bez pārtikas uzlabotājiem

Maija Dulle – Sūniņa, A/s "Rīgas Dzirnavnieks"
15.06.2011

AS „Rīgas Dzirnavnieks” turpina pilnveidot produktu līniju bez pārtikas uzlabotājiem un paplašina „Hercogs” zīmola produktu sortimentu, piedāvājot jaunu miltu maisījumu „Deserta kūka”, kas kopumā ir jau sestais „Hercogs” miltu maisījumu līnijas produkts.

„Rīgas Dzirnavnieks” ražotā „Hercogs” miltu maisījumu līnija ir viens no veiksmīgākajiem uzņēmuma produktu konceptiem, kas pirms gada, ienākot tirgū, ir iekarojis klientu uzticību.

Sandis Jansons, „Rīgas Dzirnavnieks” ģenerāldirektors: „”Hercogs” miltu maisījumu līnijas papildināšana ir likumsakarīgs nākamais solis pērn veiksmīgi ieviestajai „Hercogs” miltu maisījumu produktu līnijai bez pārtikas uzlabotājiem. Mēs ticam, ka patērētāji novērtēs tīra un dabīga produkta priekšrocības, tādējādi ieguldot savā un savas ģimenes veselībā. Līdz ar to uz jaunā produkta perspektīvām tirgū raugāmies ar pamatotām cerībām.”

 Pircēji jau atzinīgi novērtējuši „Hercogs” miltu maisījumus, jo tie ir ātri, ērti un vienkārši pagatavojami, pievienojot gatavam maisījumam attiecīgi ūdeni vai augu eļļu. Šā gada sākumā tirgū tika ieviesti divu veidu kēksu miltu maisījumi – „Hercogs” šokolādes kēkss un „Hercogs” kēkss ar āboliem un klijām. Tādējādi papildinot pērn piedāvāto trīs dažādu veidu „Hercogs” pankūku miltu maisījumu sortimentu.

A/s "Rīgas Dzirnavnieks"

x

Paroles atgadināšana