Ziņas no biznesa

Par labāko atzīst "Dobeles dzirnavnieka" ražotās produktu grupas iepakojumu

Leta
10.11.2011

Par labāko pārtikas preču iepakojumu Latvijā atzīts AS "Dobeles dzirnavnieka" ražotās produkcijas iepakojums, informēja konkursa rīkotāji Latvijas Iepakojuma asociācija.

Konkursa galvenās balvas ieguvējs iegūs tiesības piedalīties 2012. gada Pasaules Iepakojuma organizācijas rīkotajā starptautiskajā konkursā "Worldstar".

Balvu par iepakojumu uzņēmuma produktu grupai saņēma arī AS "Rīgas dzirnavnieka" ražotās produktu grupas "Hercogs" iepakojums, AS "VG Kvadra Pak" - par šokolādes kārbu "Pure Chocolate - Truffles collection", bet "Tukuma piens"- par iepakojumu jogurtam "Baltais Eko".

Savukārt nominācijā "Tirdzniecības iepakojums dzērieniem" pirmo vietu saņēma AS "Cēsu alus" par puslitra pudeles un astoņu pudeļu pakas iepakojumu alum "Cēsu Nefiltrētais", otro vietu - SIA "Venden" par sešu pudeļu iepakojumu minerālūdenim "Venden Still, Carbonated".

Nominācijā "Prezentācijas iepakojums" pirmā vieta piešķirta SIA "Austra Pak" par kārbu dūraiņiem, otrā vieta - SIA "Baltijas izklaides aģentūra" par iepakojumu izglītojošai spēlei "Narkotikām - nē!", bet trešo vietu - AS "Brīvais vilnis" par kārbu "Carskoje šprotnoje assorti".

Ekspertu žūrija piešķīra atzinību "Cēsu alum" par jauno iepakojumu "Cēsu Light" un SIA "Aģentūra Hotshots" par dizaina risinājumu un ekonomisku iepakojumu "Purrfect Cat Sand Silica".

Leta

x

Paroles atgadināšana