Ziņas no biznesa

Ķīnā vērienīga Latvijas pārtikas ražotāju izstāde

Leta
17.11.2011

No 17. līdz 19. novembrim ar Latvijas vēstniecības Ķīnā atbalstu "Ķīnas Starptautiskā pārtikas produktu izstādē 2011", kas notiek Pekinas finanšu rajonā un Pasaules tirdzniecības centrā, šajā valstī pirmo reizi ir pārstāvēts plašs apmēram 100 pārtikas preču paraugu klāsts no Latvijas, informēja Latvijas vēstniecībā Ķīnā.

Apskatāmos pārtikas preču paraugus ražo uzņēmumi "Latvijas Balzams", "Jaunalko", "NP Foods", "Pure Chocolate", "Vinnis" un "Gamma A". Pēc vēstniecības ielūguma Latvijas pārtikas produktu stendu apmeklēja arī Ķīnas oficiālo institūciju un biznesa pārstāvji.

Dalība šajā izstādē ir pirmais solis vēstniecības pasākumu cikla "Latvijas pārtikas dienas Ķīnā" īstenošanā. No 25. līdz 27. novembrim ir paredzēta dalība pārtikas produktu izstādē Šaosiņas pilsētā, netālu no Šanhajas, savukārt nākamo mēnešu laikā plānota dalība vēl vairākās izstādēs dažādās Ķīnas provincēs un pilsētās. Papildus izstādēm ir plānots organizēt vairākas tikšanās ar Ķīnas pārtikas produktu izplatītājiem, importa un eksporta uzņēmumiem un biznesa asociāciju pārstāvjiem, lai iepazīstinātu viņus ar Latvijas pārtikas produkcijas piedāvājumu.

Leta

x

Paroles atgadināšana