Ziņas no biznesa

"Spicē" būs egle no 1300 čipsu pakām

Leta
25.11.2011

Sestdien, 26. novembrī, plkst.13 tirdzniecības centrā "Spice" atklās no 1300 "Ādažu čipsu" pakām veidotu īpašu Ziemassvētku egli,  informēja kartupeļu čipsu ražotāja AS "Latfood" pārstāvji.

"Septiņus metrus augstās un četrus metrus platās egles izveide uzņēmumam ir īpašs notikums, ar kuru "Latfood" aicina ikvienu iedzīvotāju rast prieka sajūtu ikdienišķās lietās un labos darbos," norādīja uzņēmuma mārketinga direktore Kristīne Mālniece, gan atturoties precizēt akcijas izmaksas.

Mālniece sacīja, ka blakus čipsu eglei darbosies bērniem un vecākiem paredzētas "Prieka darbnīcas", kurās bērni varēs pašu rokām izgatavot piespraudītes, saiņot Ziemassvētku dāvanas un fotografēties pie egles.

Savukārt "Spices" direktore Iveta Lāce atzina, ka čipsu egle veikalā tiks veidota pirmo reizi un kopā ar darbnīcām bērniem radīšot pievienoto vērtību lielveikala ikdienas kopējam piedāvājumam.

"Uz "Spici" cilvēki nāk ne tikai iepirkties, bet arī labi pavadīt laiku un gūt prieku. Tādēļ pozitīvas un sirsnīgas emocijas, kādas noteikti sagādās "Ādažu čipsi" svētku egle un radošās "Prieka darbnīcas" bērniem, ir ļoti nozīmīga pievienotā vērtība," sacīja Lāce.

Čipsu egles veikalā atradīsies līdz 2012. gada 31. janvārim, savukārt "Prieka darbnīcas" līdz Ziemassvētkiem darbosies katru nedēļas nogali.

Leta

x

Paroles atgadināšana