Ziņas no biznesa

"Skrīveru Saldumiem" zelta un sudraba medaļas kategorijā "Iepakojums konditorejai un saldumiem"

AgroPols
12.09.2013

SIA "Skrīveru Saldumi" 2013. gada septembrī piedalījās ikgadējā starptautiskā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", informēja uzņēmuma  sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Vītoliņa.

Izstādes ietvaros notika arī labākā iepakojuma konkurss. Lai popularizētu modernu un kvalitatīvu pārtikas produktu iepakojumu, kā arī noteiktu patērētāju vērtējumā populārāko iepakojumu, konkursā savus darbus iesniedza dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Čehijas, Francijas, Slovākijas un Dānijas. Iepakojuma vērtētāji bija izstādes apmeklētāji.

Kategorijā "Iepakojums konditorejai un saldumiem":

1. vieta un zelta medaļa - SIA "Skrīveru Saldumi" (Latvija) - "Rīga. Latvijas piecu ogu trifele."

2. vieta un sudraba medaļa - SIA "Skrīveru Saldumi"(Latvija) - "Green Land". Tradicionālās konfektes "Gotiņa".

"Šāds Latvijas kartes formas iepakojums Skrīveru saldumiem (konfekšu kaste) ir vienīgajiem. Kopā ar Latvijas ogu trifelēm tā ir lieliska dāvana, ko aizvest kā suvenīru no Latvijas. Sia "Skrīveru Saldumi" nepārtraukti strādā pie jauniem produktiem un dažādām inovatīvām garšām ", norāda uzņēmuma valdes locekle Iveta Audziša.

Konfekšu kastē "City of Green Land" RIGA ietilpst Latvijas ogu trifeles. Jūs varēsiet izgaršot Latvijā augošu piecu ogu veidus - aveņu, upeņu, dzērveņu, ķiršu un cidoniju garšas. Piecu ogu lielisko spēku vēl papildina baltā šokolāde. Konfektēm ir apaļa trifeļu forma un ir apbērtas ar aveņu skaidiņām. Uz iepakojuma var izlasīt īsu stāstu par Rīgu!

Savukārt, konfekšu kastē "Green Land" ietilpst tradicionālās konfektes "Gotiņa", un uz iepakojuma ir aizkustinošs stāsts par Latviju kā zaļo zemi. Tas ir brīnišķīgs suvenīrs no Latvijas!

Dāvanu kastes jau var iegādāties Latvijas labākajos veikalos, kā arī Skrīveros, Daugavas ielā 82, Rīgā, Kalnciema ielā 32 a, t/c "Origo", un Jelgavā t/c "Pilsētas Pasāža" un pie tiešās tirdzniecības menedžeriem.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana