Ziņas no biznesa

AS "Latvijas Maiznieks" iegūst starptautisko pārtikas drošības pārvaldības sistēmas sertifikātu ISO 22000:2006

Artūrs Ilziņš, AS "Latvijas Maiznieks"
28.01.2014

AS "Latvijas Maiznieks" saņēmis pārtikas drošības pārvaldības sistēmas sertifikātu ISO 22000:2006, kas apliecina - uzņēmuma kvalitātes vadības sistēma strādā atbilstoši visaugstākajiem starptautiskajiem drošības standartiem, nodrošinot stabili kvalitatīvas produkcijas piegādi patērētājiem.

Līdz ar sertifikāta LVS EN ISO 22000:2006 "Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai" iegūšanu AS "Latvijas Maiznieks" pierādījis spēju ražot produkciju - kopskaitā vairāk kā 30 dažādu maizes veidu, kā arī konditoreju - atbilstoši visaugstākajiem starptautiskajiem pārtikas drošības standartiem. Uzņēmums izvirzījis stingras prasības arī sadarbības partneriem - gan izejvielu un materiālu, kas nonāk saskarsmē ar pārtikas produktiem, piegādātājiem, gan arī pakalpojumu sniedzējiem, kas uzņēmuma produkciju nogādā līdz patērētajiem.

"Sertifikāts apliecina, ka AS "Latvijas Maiznieks" dara visu iespējamo, lai saražotu kvalitatīvu un drošu produktu. Ieviešot un sertificējot kvalitātes sistēmu uzņēmumā, mēs demonstrējam savas spējas kontrolēt ražošanas procesu atbilstoši starptautiskām prasībām un varam garantēt, ka mūsu produkti ir droši un visaugstākā mērā kvalitatīvi. Tāpat sertifikāts apliecina, ka produktu ražošana notiek stingri kontrolētas higiēnas apstākļos un, ka "Latvijas Maiznieka" darbinieki ir apmācīti un stingri ievēro higiēnas prasības," informē "Latvijas Maiznieks" valdes loceklis Artūrs Ilziņš.

ISO sertifikāts ir kā loģisks noslēguma solis investīcijām, kas tika veiktas laikā no 2011.-2013.gadam. Turklāt sertifikāts paver daudz plašākas iespējas eksportēt savus produktus.

ISO 22000 standarts ir pirmais starptautiskais standarts pārtikas drošības vadības sistēmas ieviešanai, ko pēc tam iespējams sertificēt. Tas ietver interaktīvo komunikāciju, sistēmas pārvaldību un risku kontroli.

Par Latvijas Maiznieks

AS "Latvijas Maiznieks" ir viens no vadošajiem maizes ražošanas uzņēmumiem, kurš šobrīd piedāvā vairāk kā 30 dažādus maizes veidus, kā arī konditorejas izstrādājumus. "Latvijas Maiznieka" ceptuve piedāvā visplašāko maizes produkcijas klāstu, sākot no rudzu maizes un baltmaizes, kā arī saldskābmaizi, rudzu graudu maizi, tostermaizi, sēklu un formas maizi. Uzņēmuma ražotne atrodas Daugavpilī un tās maizes ceptuve nepārtraukti darbojas kopš 1968.gada. Uzņēmums ir viens no lielākajiem darba devējiem Daugavpilī un tās apkārtnē, nodrošinot darbu vairāk kā 220 cilvēkiem.

AS "Latvijas Maiznieks"

x

Paroles atgadināšana