Ziņas no biznesa

"Forevers" vērienīgi attīstās

Sanita Liepiņa, SIA "Forevers"
13.06.2014

Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers no šī līdz 2018.gadam uzņēmuma attīstībā plānojis investēt aptuveni 12 810 000 EUR. Uzņēmuma investīcijas paredzētas diviem vērienīgiem projektiem - jaunas rūpnīcas celtniecībai un esošās rūpnīcas rekonstrukcijai. Forevers pērn strādājis ar 16 478 979 Ls neto apgrozījumu un valstij nodokļos samaksājis 1 631 050 latus.

Jau ziņots, ka Forevers plāno celt jaunu rūpnīcu, jo esošajā, audzējot produkcijas ražošanas apjomus, kļuvis par šauru. Jaunā ražotne tiks celta blakus šobrīd esošajai. Forevers jau noslēdzis sadarbības līgumu ar Vācijas kompāniju Foodfab par jaunās ražotnes ģenerālplāna izstrādi.

Forevers direktors Andrejs Ždans: "Šogad uzņēmuma ražošanas jaudas plānots palielināt par 10 % un mēnesī saražot 1100 t produkcijas. Lielākais Forevers uzdevums šogad ir aktīvi strādāt pie jaunās rūpnīcas celtniecības projekta. Šobrīd notiek jaunās rūpnīcas tehnoloģiskā projekta izstrāde, bet līdz 2015.gada martam paredzēta rūpnīcas būvniecības projekta izstrāde."

Jaunā ražotnes ēka būs lielāka un uz turieni tiks pārcelta tagadējo produktu ražošana. Savukārt veco ražotni varēs izmantot pilnīgi jaunu produktu izstrādei un ražošanai. Jaunā ražotne dos arī zināmas jaudas rezerves un tādēļ uzņēmums varēs gan efektīvāk strādāt, gan drošāk skatīties nākotnē.

Latvijas Tirgotāju asociācija pēc pagājušā gada pārdošanas apjomiem Forevers produktiem Ekspress cīsiņi Forevers, Brokastu vārītā desa ar speķi un puskūpinātai desai Dāņu salami šogad piešķīra balvas Gada prece 2013, kas apliecina Forevers produktu augsto kvalitāti. Šāda zīme Latvijā tiek piešķirta kopš 2003. gada, apzinot Latvijas patērētāju vidū populārākos ikdienas pārtikas produktus.

SIA "Forevers"

x

Paroles atgadināšana