Ziņas no biznesa

"Rīgas piena kombināts" iekļuvis "Eksporta un inovācijas balva 2014" otrajā kārtā

Linda Mežgaile, Food Union
09.10.2014

Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmuma Food Union sastāvā ietilpstošā AS Rīgas piena kombināts iekļuvusi konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2014" otrajā kārtā divās kategorijās:

- "Eksportspējīgākais komersants" lielo un vidējo komercsabiedrību grupā;

- "Inovatīvākais produkts" ar premium saldējumu Ekselence Dubultais.

Jau desmito gadu pēc kārtas Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Ekonomikas ministriju rīko konkursu "Eksporta un inovācijas balva". Kopumā 2014. gadā konkursa 4 kategorijās iesniegts 101 pieteikums. Vairāk par konkursu:

http://www.liaa.gov.lv/lv/eksportetajiem/eksporta-un-inovacijas-balva

Konkursa mērķis ir paust atzinību un godināt Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus jaunu un eksportspējīgu produktu ražošanā, vietējā tirgus nodrošināšanā ar augstas kvalitātes pašmāju ražojumiem, inovāciju ieviešanā un rūpnieciskā dizaina izstrādē.

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2014" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2014. gada 4.decembrī, kad Vidzemes koncertzālē "Cēsis" visus konkursa dalībniekus sveiks konkursa patrons Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Pērn Rīgas piena kombināts inovatīvais augļu saldējums Nu Fruit saņēma 3.vietu "Eksporta un inovācijas balvas 2013" kategorijā Rūpnieciskais dizains.

Food Union

x

Paroles atgadināšana