Ziņas no biznesa

Raudzēto piena produktu "Lakto" klāsts paplašinās; pārdošana pieaug divas reizes

Linda Mežgaile, Food Union
24.11.2014

Latvijas vadošais piena produktu ražotājs Food Union sāk ražot jaunu raudzēto piena produktu Lakto Klasiskais ar vaniļas garšu. Jaunā Lakto Klasiskais sastāvā ir dabiskais vaniļas ekstraksts, vērtīgās L. acidophilus LA-5 un Bifidobacterium BB-12 pienskābās baktērijas un inulīns, kas to padara par veselīgu un gardu piena produktu ērtai lietošanai katru dienu. Jaunais produkts pieejams ērtā vienas porcijas (100g) iepakojumā un jau tagad nopērkams visos Latvijas veikalos.

“Kopš mazo dzeramo Lakto ieviešanas 100g iepakojumos pagājis vien pusgads, taču kopējie Lakto produktu pārdošanas rezultāti pieauguši divas reizes. Mazie vienas porcijas iepakojumi iekarojuši stabilu vietu pircēju pārtikas grozā, konkurējot ar importa alternatīvām. Tāpat būtiski pieauguši lielāko iepakojumu - Lakto 220g un Lakto 500g - pārdošanas rezultāti. Tas ir apliecinājums ne vien pircēju uzticībai Lakto zīmolam, bet arī dabisku vietējo piena produktu pieaugošajai nozīmei Latvijas iedzīvotāju ikdienas uzturā,” saka Maija Avota, Food Union zīmolu vadītāja.

Lakto sastāvā esošās L. acidophilus LA-5 un Bifidobacterium BB-12 pienskābās baktērijas veicina zarnu veselību un stiprina imunitāti. Sastāvā pievienotais dabiskais ogļhidrāts inulīns stabilizē glikozes līmeni un palielina Bifidobacterium BB-12 jeb bifido baktēriju skaitu, tādējādi uzlabo uztura sagremojamību un uzlabo organisma labsajūtu. Lakto Klasiskais īpašo garšu nodrošina dabiskais vaniļas ekstrakts. Produkts ir pilnībā dabisks, tas nesatur konservantus, cieti, sintētiskos aromatizētājus un krāsvielas.

Jaunais Lakto Klasiskais ar vaniļas garšu papildina jau esošo Lakto 100g klāstu: zemeņu - rabarberu, aveņu - melleņu un bumbieru - ābolu - burkānu.

Par Food Union:

Food Union ir apvienotais AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens uzņēmuma nosaukums, kas atspoguļo jaunu darbības filozofiju un vērtības, kuru pamatā ir jaunrade, radoša pieeja produktu izstrādē, vēlme pastāvīgi meklēt jaunas idejas un izvirzīt ambiciozus plānus. Food Union šobrīd kopumā ir vairāk nekā 700 darbinieki, uzņēmuma apgrozījums pārsniedz 115 miljonus eiro gadā. Food Union ražotnes iepērk pienu no teju 1000 Latvijas zemnieku saimniecībām un piena ražotājiem.

Food Union

x

Paroles atgadināšana