Ziņas no biznesa

"Lielzeltiņi" attīstīs kombinētās lopbarības ražotni Bauskā

Iveta Bikse, A/s "Putnu fabrika Ķekava"
14.09.2015

Viena no Latvijā vadošajiem putnu gaļas ražošanas un pārstrādes uzņēmumiem SIA "Lielzeltiņi" pārdošanas apjoms 2014.gadā pieaudzis par aptuveni 2%. SIA "Lielzeltiņi" kombinētās lopbarības ražotni Bauskā apmeklēja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards, kurš iepazinās ar uzņēmuma darbību un tikās ar tā vadību.

SIA "Lielzeltiņi" darbība aptver vairākas sfēras, no vistu audzēšanas un lopbarības ražošanas līdz gaļas pārstrādei un produktu loģistikai. "Lielzeltiņi" ražotā vistas gaļas produkcija ar zīmolu "Bauska" ir otrs zināmākais un iecienītākais vistas gaļas produkts Latvijā.*

""Lielzeltiņi" jau vairāk nekā 20 gadus ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Bauskā. Pašlaik notiek intensīvs darbs, lai modernizētu uzņēmuma ražotni un uzlabotu ražošanas efektivitāti, kas mums ļaus veicināt produktu konkurētspēju gan vietējā, gan ārvalstu tirgū, vienlaikus nodrošinot mūsdienīgu darba vidi Bauskas iedzīvotājiem. Aktīvi strādājam arī pie jaunu eksporta tirgu apgūšanas Esam lepni, ka mūsu gardos produktus var iegādāties visā Latvijā un mūsu produkcija jau šobrīd tiek eksportēta uz Skandināviju. Būtiskas investīcijas tuvāko piecu gadu laikā paredzētas kombinētās lopbarības rūpnīcas attīstībai, palielinot ražošanas jaudu. Veiksmīgam attīstības procesam kombinētās lopbarības ražotnei īpaši svarīga ir apkārtējās vides infrastruktūras attīstība Bauskas novadā," uzsver Edgars Godmanis, SIA "Lielzeltiņi" valdes loceklis.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards tikšanās laikā norādīja: "Uzņēmējiem vajadzīgas spēcīgas pašvaldības, bet pašvaldībām vajadzīgi spēcīgi uzņēmēji. Tikai kopā sadarbojoties, iespējams panākt novadu, līdz ar to arī Latvijas uzplaukumu."

A/s "Putnu fabrika Ķekava"

x

Paroles atgadināšana