Ziņas no biznesa

PF "Ķekava" kļūs par pirmo ražotāju, kura produkcijas paaugstināto kvalitāti apliecinās īpaša norāde uz ražotnes

Iveta Bikse, A/s "Putnu fabrika Ķekava"
22.10.2015

81% Latvijas iedzīvotāju ir būtiski, lai veikalos nopērkamā vistas gaļas būtu ar Latvijas izcelsmi, vienlaikus trešdaļa iedzīvotāju atzīst, ka nespēj atpazīt vietējo produkciju. Lai vērstu iedzīvotāju uzmanību uz norādēm, kas apliecina vistas gaļas vietējo izcelsmi, Latvijā vadošais putnu gaļas ražotājs AS "Putnu fabrika Ķekava" uzsācis informatīvu kampaņu un kļūs par pirmo nacionālo kvalitātes zīmi "Zaļā karotīte" ieguvušo ražotāju Latvijā, kurš uz ražotnes izvietos arī īpašu norādi.

Norādes svinīgā atklāšana pirmdien, 26.oktobrī, plkst. 11:30 "Putnu fabrikā Ķekava", Ķekavā.

Pasākumā piedalīsies:

Andrius Pranckevičius, AS "Putnu fabrika Ķekava" valdes priekšsēdētājs;

Jānis Dūklavs, LR zemkopības ministrs;

Ināra Šure, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes priekšsēdētāja.

Pasākuma ietvaros tā dalībnieki iepazīstinās ar pētījumu par iedzīvotāju attieksmi pret vistas gaļas izvēli un informēs par norādēm, kas ļauj atpazīt Latvijas izcelsmes vistas gaļu. Pasākuma laikā zemkopības ministrs J.Dūklavs iepazīsies arī ar "Putnu fabrika Ķekava" svaigās vistas gaļas tapšanas procesu.

Par AS "Putnu fabrika Ķekava"

AS "Putnu fabrika Ķekava" ir Latvijas vadošais putnu gaļas ražotājs ar teju 50 gadu pieredzi. Kā pilna ražošanas cikla uzņēmums PF "Ķekava" saražo vairāk nekā 65% no kopējā Latvijā ražotā putnu gaļas apjoma no pašu audzētiem cāļiem.

PF "Ķekava" šobrīd strādā vairāk nekā 600 darbinieki. Uzņēmums ražo vairāk nekā 240 dažādus vietējas izcelsmes produktus.

A/s "Putnu fabrika Ķekava"

x

Paroles atgadināšana