Zināšanas saimniekošanai

Projekta DEMO FARM (“Videi draudzīgas lauksaimniecības demonstrējumu saimniecību tīkla izveide Latvijā un Igaunijā”) noslēguma seminārs


15.09.2011, Vidzemes Augstskolas telpās Valmierā, Cēsu ielā 4

Seminārā aicināti piedalīties nevalstisko organizāciju, konsultāciju, zinātnisko, pētniecības un izglītības institūciju pārstāvji un citi interesenti, kam interesē videi draudzīgas lauksaimniecības attīstība un popularizēšana.

Galvenās semināra tēmas:

  • Integrēto saimniecības plānu gatavošanas procesā iegūtā pieredze. Integrēto saimniekošanas plānu gatavošanas process bija inovatīva pieeja lauksaimniecības uzņēmumu darbības plānošanā kā Latvijā, tā arī Igaunijā, kurā saimniecību ekonomisko aktivitāšu plānošana tika veikta, ņemot vēra to dabas vērtības.
  • Uz projekta pieredzei balstīti ieteikumi lauku attīstības politikas pilnveidošanai Latvijā un Igaunijā. Projektā gūtās atziņas tika izmantotas, lai sagatavotu priekšlikumus lauku attīstības politikas pasākumu uzlabošanai un pilnveidošanai.
  • Demonstrējumu saimniecību tīkla nākotne Latvijā un Igaunijā. Projekts ir sagatavojis labu augsni turpmākai demonstrējumu saimniecību tīkla attīstībai abās valstīs. Tiks stāstīts par DEMO FARM projektā iesaistītajām saimniecībām, kā arī runāts par sadarbību ar citiem projektiem un demonstrējumu saimniecību tīkliem.

Semināra sākums ceturtdien, 15. septembrī plkst. 9:00. Piektdien, 16. septembrī tiks organizēts mācību izbraukums uz 3 Latvijas saimniecībām, kas iesaistījušās DEMO FARM projektā. Atgriešanās Valmierā plānota pēc plkst. 18:00.
Semināra darba valodas būs latviešu un angļu, nodrošinot sinhrono tulkojumu.



Informācija

Reģistrācija dalībai seminārā
Tiek gaidīts, ka seminārā piedalīsies 50-60 dalībnieki. Dalībniekiem jāreģistrējas semināram tiešsaistē aizpildot dalībnieka anketu sekojošajā saitē: www.llkc.lv/demofarm/seminar. Tur arī pilna semināra programma un cita noderīga informācija. Reģistrācija tiks slēgta 5. septembrī. Lūgums reģistrēties laicīgi!


Vairāk informācijas arī šeit: http://www.llkc.lv/?ip=400082&id=401267.



Izziņas
Elīna Ozola Nodaļas vadītāja Lauku attīstības nodaļa

SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs"
Tālr.: +371 63050220
Mob.: +371 22020655
Fakss: +371 63022264
E-pasts: elina.ozola@llkc.lv
www.llkc.lv

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC)

x

Paroles atgadināšana