Zināšanas saimniekošanai

Trešās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana ES ELFLA un LAP pasākumam "Mežsaimniecības ražošanas potenciāla atjaunošana un preventīvu pasākumu ieviešana" aktivitātē "Meža ugunsdrošības profilaktisko pasākumu ieviešana"


19.03.2012

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam "Mežsaimniecības ražošanas potenciāla atjaunošana un preventīvu pasākumu ieviešana" aktivitātē "Meža ugunsdrošības profilaktisko pasākumu ieviešana" saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 14.jūlija noteikumiem Nr.783 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai" un Ministru kabineta 2009.gada 24.februāra noteikumiem Nr.177 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Mežsaimniecības ražošanas potenciāla atjaunošana un preventīvu pasākumu ieviešana aktivitātē "Meža ugunsdrošības profilaktisko pasākumu ieviešana""".

Trešās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2012. gada 19. marta līdz 2012. gada 20. aprīlim.
Trešās kārtas pieejamais publiskais finansējums - 2 500 000 LVL (divi miljoni pieci simti tūkstoši lati).

Iesniegto projektu īstenošanas beigu datums - divi gadi no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājaslapā: www.lad.gov.lv  sadaļā ES atbalsts.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta Centrālajā aparātā Klientu apkalpošanas daļā, Rīgā, Republikas laukumā 2, 3.stāvā, 308.kabinetā (tālr. 67027693, 67027684), pa pastu vai elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu).


Publikācija LR oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis"



Atbildīgais
LAD

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana