Zināšanas saimniekošanai

LAD informē: jaunas iespējas Elektroniskās pieteikšanās sistēmā

Lauku atbalsta dienests (LAD)
12.10.2012

Lauku atbalsta dienests (LAD) informē, ka, turpinot pilnveidot savu elektroniskās pieteikšanās sistēmu ( EPS ), esošajiem sistēmas lietotājiem tiek piedāvātas arvien jaunas iespējas.

Ar š.g. 8. oktobri EPS lietotāji pirmo reizi elektroniski var iesniegt arī Lauku attīstības programmas un Eiropas Zivsaimniecības fonda pasākumu realizēto projektu maksājumu pieprasījumus.

Galvenās priekšrocības maksājumu pieprasījumu elektroniskai sagatavošanai ir iespēja taupīt laiku un izvairīties no neprecizitātēm tā aizpildīšanā.

Bez tam ir iespējams izmantot arī citas sistēmas sniegtās priekšrocības – iespēju sekot līdzi projekta iesnieguma administrēšanas virzībai, redzēt izmaksātās atbalsta summas, kā arī iesniegt atskaites.

Tāpat EPS lietotāji savā e-pastā saņem atgādinājuma vēstuli, ja līdz kāda dokumenta iesniegšanai LAD atlikušas vēl 10 dienas.

Tā kā EPS ir pieejama tikai tiem LAD klientiem, kuri noslēguši līgumu par elektroniskās pieteikšanās sistēmas pakalpojumu izmantošanu, LAD aicina esošos un topošos klientus šādu līgumu noslēgt.

Ar informāciju par maksājuma pieprasījumu var iepazīties LAD mājas lapas www.lad.gov.lv sadaļā Maksājuma pieprasījumi , savukārt ar EPS lietošanas noteikumiem sadaļā Elektroniskā pieteikšanās sistēma .

Palīgs EPS lietotājam sadaļā Maksājumu pieprasījumi atrodams Rokasgrāmatas IVdaļā.

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana