Zināšanas saimniekošanai

Arī Skolas piena programmā EPS lietotāji var iesniegt iesniegumu atbalsta saņemšanai un pavaddokumentus elektroniski

Lauku atbalsta dienests (LAD)
19.10.2012

Lauku atbalsta dienests (LAD) informē, ka, turpinot pilnveidot savu elektroniskās pieteikšanās sistēmu ( EPS ), esošajiem sistēmas lietotājiem tiek piedāvātas arvien jaunas iespējas.

Ar š.g. 15. oktobri atbalsta programmā „Atbalsts piena un piena produktu piegādei izglītības iestāžu skolēniem” („ Skolas piens ”) EPS lietotāji var iesniegt iesniegumu atbalsta saņemšanai un pavaddokumentus elektroniski.

Galvenās priekšrocības Atbalsta iesnieguma elektroniskai sagatavošanai ir iespēja taupīt laiku un izvairīties no neprecizitātēm tā aizpildīšanā.

Tā kā EPS ir pieejama tikai tiem LAD klientiem, kuri noslēguši līgumu par elektroniskās pieteikšanās sistēmas pakalpojumu izmantošanu, LAD aicina esošos un topošos klientus šādu līgumu noslēgt.

Ar informāciju par Atbalsts piena un piena produktu piegādei izglītības iestāžu skolēniem” („Skolas piens”) var iepazīties LAD mājas lapas www.lad.gov.lv sadaļā Tirgus pasākumi , savukārt ar EPS lietošanas noteikumiem sadaļā Elektroniskā pieteikšanās sistēma .

Rokasgrāmata EPS lietotājam, lai aizpildītu atbalsta pieteikumu, pieejama sadaļā Elektroniskā pieteikšanās sistēma .

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana