Zināšanas saimniekošanai

Konference “Piens - rīt, parīt, aizparīt!”


22.11.2012, 10:30, Aizkraukles pagasta kultūras namā, Kalna ielā 20.

Konference paredzēta piena ražotājiem, kuras laikā tiks iztirzāti jautājumi gan no lauksaimnieku, gan ierēdņu, gan pētnieku skatpunkta par situāciju nozarē šodien un iespējamiem attīstības ceļiem nākotnē.

LOSP piena grupas vadītāja Ligita Silaraupa stāsta: „Mums priekšā ir jauns plānošanas periods un ir ļoti svarīgi, ka idejas, priekšlikumi vai iebildumi no katra ražotāja tiktu nodoti likumdevējiem. Informācija jāaiznes no apakšas uz augšu un tāpēc es vēlos, lai katrs saimnieks, kas atbrauks uz šo konferenci, atvestu līdzi uz mazas lapiņas uzrakstītu savu vēlmi, domu, aktualitāti, ideju vai traucēkli, lai varētu turpmāk veiksmīgi saimniekot, ievērojot noteiktās prasības.

Konferencē piedalīsies eksperti no Zemkopības ministrijas, Lauksaimniecības datu centra, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta, LPKS „Māršava”, SIA „Piensaimnieku laboratorija” un lauksaimnieku nevalstiskajām organizācijām.

Konferences dienas kārtība pieejama šeit:

http://www.losp.lv/sites/default/files/articles/attachments/publications/05.11.2012_-_1302/piena_konference_22_11_2012_dk.pdf



Informācija

Lūdzam pieteikties dalībai konferencē līdz 15. novembrim, sūtot e-pastu uz adresi: sarmite.babane@losp.lv vai pa tālruni 67027274.




Atbildīgais
LOSP

Izziņas

Sarmīte Babāne


Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes


projektu vadītāja


Tālr.: 67027274


E-pasts: sarmite.babane@losp.lv



Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP)

x

Paroles atgadināšana