Zināšanas saimniekošanai

Konference „Zivsaimniecības nozares attīstība, iespējas un izaicinājumi”


30.11.2012, 11:00, Lapmežciema Tautas namā, Liepu ielā 2, Lapmežciema pagastā, Engures novadā

Konference „Zivsaimniecības nozares attīstība, iespējas un izaicinājumi”

Konferencē piedalīsies zemkopības ministre Laimdota Straujuma un Eiropas Komisijas (EK) Jūrlietu un zivsaimniecības ģenerāldirektorāta direktore Karla Montesi.

Konferenci ar uzrunu atklās zemkopības ministre Laimdota Straujuma, savukārt turpinājumā EK Jūrlietu un zivsaimniecības ģenerāldirektorāta direktore Karla Montesi informēs par aktuāliem Kopējās zivsaimniecības politikas (KZP) reformas jautājumiem, un Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) atbalstu laika posmā no 2014. līdz 2020. gadam. Konferences laikā ZM Zivsaimniecības departamenta direktors Normunds Riekstiņš informēs par Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) devumu nozares attīstībā, iespējām un izaicinājumiem nākotnē. Tāpat notiks vairākas diskusijas par konferences laikā pārrunātajiem jautājumiem.

Konferencē, kurā aicināti piedalīties visi interesenti, tiks nodrošināts arī sinhronais tulkojums latviešu valodā. Dalība konferencē ir bez maksas.

Konference notiks no pulksten 11.00 līdz 16.00, tās norisi būs iespēja vērot arī tiešraidē internetā: http://www.laukutikls.lv/tiesraide.

Konferences programmu sk. piev. failā.



Atbildīgais
Zemkopības ministrija (ZM) sadarbībā ar SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” un Zivsaimniecības sadarbības tīklu

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana