Zināšanas saimniekošanai

ZM atgādina: Lauksaimnieki joprojām var pieteikties atbalstam apdrošināšanas polišu iegādei un kredītprocentu daļējai dzēšanai

Rūta Rudzīte, LR Zemkopības ministrija (ZM)
15.11.2012

Zemkopības ministrija (ZM) informē, ka vēl līdz šā gada beigām (30.12.2012) lauksaimnieki Lauku atbalsta dienesta (LAD) reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs var pieteikties atbalstam apdrošināšanas polišu iegādes izdevumu segšanai 50% apmērā.

ZM arī atgādina, ka līdz šā gada 30. novembrim LAD reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs lauksaimnieki var pieteikties kredītprocentu daļējai dzēšanai, kas nomaksāti laikposmā no 2012. gada 1. janvāra līdz 30. septembrim.

Tāpat arī iepriekšminētā laika posmā nomaksāto kredītprocentu daļējai dzēšanai var pieteikties lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības un lauksaimniecības produktu pārstrādes uzņēmumi, kuri nodarbojas gaļas un gaļas produktu ražošanu, pārstrādi un konservēšanu, augļu un dārzeņu pārstrādi un konservēšanu, piena produktu ražošanu, graudu malšanas produktu, cietes un cietes produktu ražošanu un konditorejas un miltu izstrādājumu ražošanu, iesniedzot iesniegumu LAD līdz 2012. gada 30. novembrim.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana