Zināšanas saimniekošanai

LAD aicina iesniegumus valsts atbalsta pasākumā „Atbalsts apdrošināšanas polišu iegādes izdevumu segšanai” iesniegt elektroniski

Lauku atbalsta dienests (LAD)
08.05.2013

Lauku atbalsta dienests (LAD), pilnveidojot elektroniskās pieteikšanās sistēmu (EPS), piedāvā klientiem iesniegt iesniegumus valsts atbalsta pasākumā „ Atbalsts apdrošināšanas polišu iegādes izdevumu segšanai” arī elektroniski.

Galvenās priekšrocības iesnieguma elektroniskai sagatavošanai ir iespēja taupīt laiku un izvairīties no neprecizitātēm tā aizpildīšanā.

Pieteikties uz atbalstu apdrošināšanas polišu iegādes izdevumu segšanai var apdrošināšanas ņēmējs, kas nodarbojas ar primāro lauksaimniecības produktu ražošanu. Atbalstu var saņemt par apdrošināšanas polises faktiskajiem izdevumiem kārtējā gadā.

Atbalstu piešķir 50 procentu apmērā atbilstoši noslēgtajiem līgumiem starp apdrošināšanas sabiedrībām un apdrošināšanas ņēmējiem.

Iesniegumu LAD jāiesniedz līdz 2013. gada 30. decembrim.

Tā kā EPS ir pieejama tikai tiem klientiem, kuri noslēguši līgumu par elektroniskās pieteikšanās sistēmas pakalpojumu izmantošanu, aicinām esošos un topošos klientus noslēgt šādu līgumu un aktīvi izmantot visas sistēmas sniegtās priekšrocības.

Ar pasākuma „ Atbalsts apdrošināšanas polišu iegādes izdevumu segšanai ” nosacījumiem var iepazīties LAD mājas lapas www.lad.gov.lv sadaļā Valsts atbalsts . Savukārt ar EPS lietošanas noteikumiem var iepazīties sadaļā Elektroniskā pieteikšanās sistēma .

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana